Τηλεδιάσκεψη ΠΟΑΠ-ΚΟΑ-Υπουργείου Υγείας για την επαναφορά στις προπονήσεις και αγώνες

Close
Τηλεδιάσκεψη ΠΟΑΠ-ΚΟΑ-Υπουργείου Υγείας για την επαναφορά στις προπονήσεις και αγώνες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα τηλεδιάσκεψη μεταξύ ΠΟΑΠ-ΚΟΑ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ  με θέμα τα τελευταία μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και την σταδιακή επαναφορά στις κανονικές προπονήσεις και αγώνες.

Εκ μέρους της ΠΟΑΠ συμμετείχαν οι κ.κ. Λάκης Χριστοδούλου ,Χαράλαμπος Σπύρου, Κούλλης Μαυρουδής και Κούλλης Μίτσιγκας.

Το κλίμα στη τηλεδιάσκεψη ήταν εξαιρετικό και όλοι όσοι συμμετείχαν ανέφεραν τις ανησυχίες τους  για τις επιπτώσεις που έχει η πανδημία.

Σχετικά με τα τελευταία μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και βρίσκουν αντίθετη την ΠΟΑΠ, δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις από τους εκπροσώπους του Υπουργείου Υγείας και του ΚΟΑ. 

Ο πρόεδρος της ΠΟΑΠ  κ.Λάκης Χριστοδούλου - η γενική διευθύντρια του ΚΟΑ κ.Μαίρη  Χαραλάμπους- Παπαμιλτιάδη  και η κ.Ζωή-Δωροθέα Πανά   συμφώνησαν όπως  συνεχιστούν οι τηλεδιασκέψεις και όπως σταλούν από την ΠΟΑΠ εισηγήσεις για χαλαρώσεις οι οποίες θα αξιολογηθούν από τους υπεύθυνους.

Το Δ.Σ της ΠΟΑΠ ευχαριστεί την Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ κ.Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη, το μέλος του Δ.Σ ΚΟΑ κ. Λεόντιο Τσιέλεπο, τους εκπροσώπους του Υπουργείου Υγείας κ.κ.Ζωή-Δωροθέα Πανά και Ηρόδοτο Ηροδότου   για την άμεση τους ανταπόκριση για να πραγματοποιηθεί η σημερινή μας τηλεδιάσκεψη.