Kerkida.net ετών 17!!!

Kerkida.net ετών 17!!!

ΓΕΝΕΘΛΙΑ χθες για το κορυφαίο αθλητικό σάιτ στην Κύπρο. Το σχετικό αφιέρωμα στις 16/7

Σαν σήμερα, πριν από 17 ολόκληρα χρόνια ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι του kerkida.net. H No1 με διαφορά αθλητική ιστοσελίδα, σβήνει σήμερα 17 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων.

Το kerkida.net είναι οnline από τις 16 Ιουλίου 2004 και από τότε σας συνοδεύει παντού. Έχοντας καθιερωθεί στη συνείδηση του φίλαθλου κοινού, όντας το πιο ισχυρό brand name ΜΜΕ διαδικτύου στην Κύπρο, σε ό,τι αφορά στο αθλητικό κομμάτι. 

Μία ιστοσελίδα δημιούργημα του νυν διευθυντή του αθλητικού τμήματος της Digital Tree Θωμά Φραντζή και του Πανίκου Θεοδοσίου, έχοντας από... πίσω στο υποστηρικτικό κομμάτι τους Νεκτάριο Ιωάννου και Ανδρόνικο Παπανικολάου. Από τους πρώτους αθλητικογράφους -επίσης- που είχαν συνεργασία με το kerkida.net ήταν ο Ηλίας Πονηρός και ο Ονησίφορος Σταύρου.

φφφ

Από το 2007 το kerkida.net μπήκε σε επαγγελματικές βάσεις, ενώ εδώ και 9 χρόνια, το kerkida.net ανήκει στην Digital Tree. Ο βασικός κορμός της ιστοσελίδας μας διατηρείται για χρόνια και αυτό είναι ένα από τα μυστικά της επιτυχίας μας. 

Σας εμπιστευόμαστε, μας εμπιστεύεστε και μαζί θα συνεχίσουμε. Και όπως πάντα, με συνέπεια, σταθερότητα, έγκυρα και έγκαιρα. Με απόλυτο σεβασμό στο αναγνωστικό μας κοινό, στις ομάδες μας, στους αθλητές μας.