Οι δρομείς του ΑΠΟΕΛ στο #20139 challenge

Οι δρομείς του ΑΠΟΕΛ στο #20139 challenge

Μετά την ακύρωση του διάσημου Μαραθώνιου του Βερολίνου, η διοργάνωση δημιούργησε το #20139 challenge όπου συμμετείχε η πολυμελή ομάδα του Τμήματος Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές! 

Διαβάστε αναλυτικά:

Ο covid-19 άλλαξε τις ζωές μας σε μεγάλο βαθμό και οι επιπτώσεις του δεν θα μπορούσαν να μην επηρεάσουν το δρομικό κίνημα, και συνάμα το παγκόσμιο καλεντάρι.

Την περασμένη Κυριακή, υπό κανονικές συνθήκες, θα διεξαγόταν ο διάσημος Μαραθώνιος του Βερολίνου. Ο αγώνας, λόγω των νέων δεδομένων που δημιούργησε η πανδημία ακυρώθηκε, ενώ η διοργάνωση, θέλοντας να διατηρήσει το ενδιαφέρον των αθλητών, δημιούργησε το #20139 challenge.

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο Virtual Challenge, όπου ο καθένας θα μπορούσε να τρέξει όση απόσταση μπορεί, στο χρόνο του παγκόσμιου ρεκόρ Μαραθωνίου (2 ώρες, 1 λεπτό και 39 δευτερόλεπτα,) το οποίο κατέχει ο Eliud Kipchoge από την περσινή διοργάνωση του Βερολίνου.

Το Τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ συμμετείχε με πολυμελή ομάδα, την οποία αποτέλεσαν οι Μάριος Γεωργίου, Σάββας Νικολάου, Λέανδρος Μάμας, Γιάννης Χριστοδουλίδης και Αλεξάνδρα Λεωνίδου.