Ο (Κύπριος) μεγάλος ΝΙΚΗΤΗΣ!

Ο (Κύπριος) μεγάλος ΝΙΚΗΤΗΣ!

Περηφάνια για τον Κωνσταντίνο Κωμοδρόμο από τη Λάρνακα που ήταν ο μεγάλος νικητής στο  «The Voice of Greece»!  Είναι μάλιστα ποδοσφαιρόφιλος και οπαδός της ΑΕΚ Αθηνών.

 Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι έπαιξε μπάλα μικρός στην Ακαδημία της Νέας Σαλαμίνας και στη συνέχεια στον ΑΣΙΛ. Στο παρελθόν είχε ρόλο προπονητή στην Ακαδημία της Νέας Σαλαμίνας, ενώ εργάστηκε και στο Σπάρτακο Κιτίου, ως τεχνικός διευθυντής.

 O 39χρονος διαγωνιζόμενος από το νησί μας πέτυχε να πείσει το τηλεοπτικό κοινό, σε κάθε φάση, ότι αξίζει την ψήφο του και ταυτόχρονα να πάρει την πολυπόθητη νίκη μαζί με την κόουτς του, Έλενα Παπαρίζου… Έτσι… υπέγραψε το «χρυσό» συμβόλαιο με τη Minos EMI, a Universal Music Company, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία της χώρας.