Barbeque και στήριξη της οικογένειας του "Άσσια"

Barbeque και στήριξη της οικογένειας του "Άσσια"

Η ΕΝΠ ενημέρωσε για την διεξαγωγή Barbeque την Πέμπτη (05 Φεβρουαρίου). Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη στήριξη της οικογένειας του μακαριστού φίλου της ομάδας Γιώργου Καμένου (Άσσια). Η ενημέρωση:

"🍖Ε.Ν.Π Barbeque 

👉🏻Την Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2026, από τις 11:00 έως και τις 21:00, η Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Ένωσις Νέων Παραλιμνίου και ομάδα εθελοντών θα βρίσκονται στο προαύλιο του Σταδίου Τάσος Μάρκου και θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν στο Barbeque Day που διοργανώνει η ομάδα. Για καλύτερη εξυπηρέτηση, παρακαλείστε να κάνετε την παραγγελία σας εγκαίρως καλώντας στο 99811300 (Παναγιώτης). 

👉🏻Κάθε πίττα στοιχίζει €10, και μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τη στήριξη της οικογένειας του μακαριστού φίλου της ομάδας Γιώργου Καμένου (Άσσια). 
Όλοι οι εθελοντές είναι ευπρόσδεκτοι.
Σας περιμένουμε!
#fyp #barbeque #football"

Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με καλεσμένο τον Νικόλα Μαρτίδη:

Remote video URL