Η καλλονή που δηλώνει ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά!

Close
Η καλλονή που δηλώνει ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει καταφέρει να κατακτήσει τον κόσμο του τένις, κάνοντας εκατομμύρια φαν  σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ αυτών και ένα μοντέλο από την Αυστραλία που δηλώνει… καταγοητευμένη από τον Έλληνα αθλητή. Μάλιστα  παραδέχεται ότι θα ήθελε να τον γνωρίσει και προσωπικά καθότι ερωτευμένη!

Ο λόγος για την Αυστραλή, Μοντάνα Κοξ, η οποία υπήρξε νικήτρια στο Next Top Model της Αυστραλίας το 2011 και αποκάλυψε ότι είναι ελεύθερη αυτό το διάστημα.

Με αφορμή του 21o ετήσιο IMG Tennis Party στη Μελβούρνη, με το οποίο συνεργάζεται και το Australian Open, η Κοξ ευελπιστεί να γνωρίσει από κοντά τον 21χρονο τενίστα:  «Θα είναι ωραίο που θα γνωρίσουμε κάποιους τενίστες. Ειλικρινά, εκείνος ο Έλληνας, ο Τσιτσιπάς, είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι πανέμορφος. Θα ελέγξω να δω αν θα είναι στην εκδήλωση », είπε το γνωστό μοντέλο σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας.

Και πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ το τένις. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που κάνω στη Μελβούρνη. Έπαιζα τένις όταν ήμουν μικρή και πάντα με ενδιέφερε. Βασικά, δεν ήμουν κακή. Απλά δεν μπορούσα να χτυπήσω τη μπάλα τόσο δυνατά».

Εμείς από την πλευρά μας λέμε α,ρε Στέφανε τυχερέ!

Πηγή: sportime.gr