"Μετά το πτυχίο στη λογιστική, πάμε για πρωτάθλημα"!

"Μετά το πτυχίο στη λογιστική, πάμε για πρωτάθλημα"!

Ωραίο θέμα μας έρχεται από την Ελλάδα το οποίο μας παραπέμπει σε άλλες, ρομαντικές, εποχές.

Δείτε τι γράφει η ιστοσελίδα mikriliga.

σσσσΆρωμα… Ηρακλή είχε η αποφοίτηση του Δημήτρη Σγουρού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, καθώς έδωσε το σύνθημα για πρωτάθλημα με τον «Γηραιό».

Με ένα σύνθημα για τον Ηρακλή γιόρτασε την αποφοίτησή του ο Δημήτρης Σγουρός.

Ο παίκτης του Ηρακλή πήρε πτυχίο από το τμήμα οικονομικών επιστημών του ΑΠΘ, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε με πανό που σήκωσε αμέσως μετά την τελετή, ο στόχος του είναι το πρωτάθλημα με τον Γηραιό.

«Μετά το πτυχίο στη λογιστική, πάμε για πρωτάθλημα στη Β’ Εθνική», έγραφε το χαρτόνι που ύψωσε ο ποδοσφαιριστής.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ηρακλής, ο οποίος ανέφερε: «Ο Δημήτρης Σγουρής αποφοίτησε σήμερα από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και συνδύασε την αγωνιστική καριέρα με την ακαδημαϊκή. Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή απέδειξε ότι με θέληση και προσπάθεια μπορούν να συνδυαστούν σπουδές και πρωταθλητισμός.

Η ΠΑΕ Ηρακλής αισθάνεται περήφανη που ανήκει στο δυναμικό της και εκφράζει τα συγχαρητήρια της!».