Μπεργκ, με 9 αλλαγές

Μπεργκ, με 9 αλλαγές

Συνήθιζε να κάνει αρκετές αλλαγές όταν ''έκαιγε το σίδερο'' στην Ευρώπη κυρίως, πόσω μάλλον τώρα που η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια. Εννέα αλλαγές στο παιχνίδι με την Πάφο, σε σχέση με το ματς με τον Άρη.  Fruitland Fruit Market - Ποιότητα που μπορείς να εμπιστευτείς!

Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet

Πιο συγκεκριμένα, ο Νορβηγός τεχνικός, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος (σ.σ για διάφορους λόγους) αντί των Κυριακίδη, Ντιουνκού, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Άιτινγκ, Εβάντρο, Τάνκοβιτς, Σεμέδο και Μαέ επέλεξε τους Φαμπιάνο, Γιόβετιτς, Χατζηγιοβάνη, Μαγιαμπέλα, Σίμιτς, Μασούρα, Οντουμπάτζο, Κούσουλο και Χρίστου. **Μόνο οι Μάριτς και Μπάλκοβετς διατηρήθηκαν στο αρχικό σχήμα.