Συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και παιχνιδιών

Συλλογή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και παιχνιδιών

Ενημέρωση από την Ομόνοια για την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει:

Διοργανώνουμε εκστρατεία συλλογής τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης (παιδικών τροφών και πανιών, μωρομάντηλα, οδοντόπαστες κτλ) και παιχνιδιών, για ευάλωτες οικογένειες.

Η συλλογή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου, έξω από τη Δυτική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ, πριν από την έναρξη του αγώνα μας με τον Ακρίτα Χλώρακας, από τις 15:00 μέχρι τις 17:00. 

Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα επιδείξει για μια ακόμη φορά τα φιλάνθρωπα συναισθήματά του και το πνεύμα αλληλεγγύης που τον διακατέχει, στηρίζοντας αυτήν την προσπάθεια με όλες του τις δυνάμεις.

Αυτές τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων καμία οικογένεια δεν πρέπει να στερηθεί βασικά αγαθά και κάθε σπίτι πρέπει να γεμίσει με χαμόγελα και αισιοδοξία!

Τα είδη θα διατεθούν σε ευάλωτες οικογένειες στο πλαίσιο της εκστρατείας«Υιοθέτησε  μια Οικογένεια τα Χριστούγεννα» που διοργανώνει το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού μέσω των Σωμάτων Εθελόντων του, το οποίο ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε για το έργο που επιτελεί.