(Τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ για την έδρα της Ομόνοιας) Όσο οι βάσεις... αργούν, το ΓΣΠ στο προσκήνιο

Close
(Τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ για την έδρα της Ομόνοιας) Όσο οι βάσεις... αργούν, το ΓΣΠ στο προσκήνιο

Μπροστά σε πιθανές εξελίξεις αναφορικά με την έδρα που θα χρησιμοποιεί η Ομόνοια στις εγχώριες διοργάνωσεις. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι επαφές των τελευταίων ωρών δημιουργούν προυποθέσεις παραμονής στο ΓΣΠ!

Από την μια η καθυστέρηση απαντήσεων από πλευράς των Αγγλικών Βάσεων για το Δασάκι της Άχνας και από την άλλη γενικότερα ζητήματα τα οποία είναι προς συμφέρον των πρασίνων πολύ πιθανόν να οδηγήσουν σε απόφαση "επιστροφής" στο στάδιο της πρωτεύουσας, στη φυσική έδρα της Ομόνοιας.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως πρόσφατα, ΓΣΠ και Ομόνοια, τα βρήκαν σε όλα στην παρουσία της ΚΟΠ, κάτι που και τώρα ενδεχομένως να παίξει σημαντικό ρόλο ενώ στην εξίσωση πρέπει να συμπεριλάβουμε και την αρχική (τουλάχιστον) άρνηση των Αγγλικών βάσεων. Σε αυτά προσθέτουμε και τις απόψεις που ακούστηκαν στην Γενική Συνέλευση του σωματείου της Ομόνοιας, εκεί όπου αρκετά μέλη υποστήριξαν την σημασία παραμονής στο ΓΣΠ.

Σε κάθε περίπτωση όλα θα ξεκαθαρίσουν τις αμέσως επόμενες μέρες. Η παρουσία του Σταύρου Παπασταύρου στην Κύπρο... σπρώχνει προς οριστική διευθέτηση του ζητήματος.

δδδδδ