Το ανανεωμένο DELIVERYMAN είναι εδώ!

Close
Το ανανεωμένο DELIVERYMAN είναι εδώ!

Το αγαπημένο μας application του Deliveryman είναι πλέον ανανεωμένο και η διαδικασία online παραγγελιών έγινε ακόμα πιο εύκολη.

Η υπηρεσία μας φέρνει κοντά στα αγαπημένα μας εστιατόρια από το 2018 και από τότε εξελίσσεται συνεχώς. Όμως γιατί να κατεβάσεις το νέο app του Deliveryman;

1.Ήρθε με ανανεωμένο σχεδιασμό
Είναι ότι πιο όμορφο έχεις δει σε app τον τελευταίο καιρό. Με μοντέρνο και όμορφο σχεδιασμό, σου επιτρέπει να βρεις αυτό που ψάχνεις εύκολα και γρήγορα!

2.Γέμισε νέα καταστήματα στα οποία μπορείς να βρεις ό,τι θέλεις
Και όταν λέμε ό,τι θέλεις, εννοούμε Ο,ΤΙ θέλεις. Από μπέργκερ, πίτσα, κοκτέιλ, είδη ψυχαγωγίας, υπεραγορά, περίπτερα και η λίστα μεγαλώνει καθημερινώς! Stay tuned!

3.Είναι πάντα μαζί σου
Όπου κι αν είσαι, το app του Deliveryman είναι μαζί σου. Μπορείς εύκολα και γρήγορα να επιλέξεις ό,τι θες σε όποια πόλη του νησιού κι αν βρίσκεσαι!

4.Είναι εύκολο και γρήγορο
Διάλεξε ανάμεσα σε εκατοντάδες εστιατόρια και καταστήματα εύκολα και γρήγορα! Απλά διάλεξε κατηγορία, βάλε τον ταχυδρομικό σου κώδικα και κάνε την παραγγελία σου 

5. Τα πάντα στην πόρτα σου
Αφού έχεις σκρολάρει ατελείωτα, παραγγέλνεις αυτό που θες και φτάνει γρήγορα και εύκολα στην πόρτα σου! Μπορείς να πληρώσεις με μετρητά ή κάρτα και να χρησιμοποιήσεις την επιλογή “Ανέπαφη παράδοση”!

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή από App Store ή Google Play. Θες κι άλλους λόγους;

5η