- Δήμαρχος Λάρνακας: «…Ο αθλητισμός είναι ένα από τα πιο σημαντικά όπλα που έχουμε στη διάθεση μας ως κοινωνία…»
- Στην Κύπρο για να συμμετέχει στο 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, η δεύτερη νικήτρια των 5χλμ του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, Ζωή Ανδρικοπούλου. Μαζί της και μια άλλη μεγάλη αθλήτρια του ελληνικού στίβου, η Μαρία Μπελιμπασάκη.
Άνοιξε την Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου, τις πύλες του το Κέντρο Εγγραφών και παραλαβής υλικού των συμμετεχόντων στον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, το οποίο βρίσκεται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας, στην Πλατεία Βασιλέως Παύλου (κτίριο της πρώην Οθωμανικής Τράπεζας).
Το Κέντρο Εγγραφών θα είναι ανοικτό μέχρι το Σάββατο από τις 10:00 μέχρι τις 19:30 και την Κυριακή, 17 Νοεμβρίου, ημέρα του αγώνα, θα ανοίξει από τις 6 το πρωί και θα κλείσει στις 13:00.
Από το πρωί της Τετάρτης, δρομείς όλων των ηλικιών, καθώς και οργανωμένα σύνολα, προσέρχονταν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λάρνακας, όπου στεγάζεται το Κέντρο Εγγραφών και Παραλαβής, για να λάβουν το υλικό συμμετοχής τους για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της πόλης της Λάρνακας, τον 3ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.
Η Οργανωτική Επιτροπή συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα για να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους συμμετέχοντες, αλλά και να φροντίσει να κυλήσουν όλα ομαλά τόσο πριν όσο και κατά την ημέρα του αγώνα.
Το Κέντρο Εγγραφών επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης για να παραλάβει το υλικό συμμετοχής του, ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας.
Σε δηλώσεις του, ο κ. Βύρας είπε ότι «είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι στην Λάρνακα, γιατί κοντεύει μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της πόλης μας».