Τo αυθεντικό κοτόπουλο KFC που όλοι αγαπήσατε, έρχεται κοντά σας μέσω deliveryman

Close
Τo αυθεντικό κοτόπουλο KFC που όλοι αγαπήσατε, έρχεται κοντά σας μέσω deliveryman

Είναι τραγανό, είναι νόστιμο, είναι KFC

Είναι ίσως η πιο απολαυστική προσθήκη στη γκάμα εστιατορίων που φέρνει κοντά σας η πλατφόρμα του Deliveryman!

Τα KFC ιδρύθηκαν το 1952 από το Συνταγματάρχη Harland Sanders και το 1957, η πρώτη φορά που σερβίρεται το τραγανό κοτόπουλο KFC μέσα σε bucket! Μέσα στα επόμενα 7 χρόνια, ο αγαπητός συνταγματάρχης κατάφερε να διαδώσει το πιο νόστιμο κοτόπουλο σε Καναδά και Ευρώπη, φτάνοντας στα 600 εστιατόρια - έγινε δηλαδή ένας από τους πρώτους entrepreneurs!

3232

Σήμερα, με περισσότερα από 20,000 εστιατόρια παγκοσμίως, η οικογένεια KFC συνεχίζει να προσφέρει το πιο «τραγανόστιμο», φρέσκο-μαγειρεμένο κοτόπουλο στο πλανήτη, με τον αξιαγάπητο Colonel Sanders πάντα να μας ενθαρρύνει και να εμπνέει!

Τα KFC στην Κύπρο μεγάλωσαν την γενιά των 80ς και 90ς αφού το 1994 άνοιξε το πρώτο εστιατόριο στην χώρα μας. Το franchise επιλέγει καθημερινά τον δύσκολο δρόμο αφού προετοιμάζει και φρεσκομαγειρεύει το κοτόπουλο χειροποίητα από αληθινούς μάγειρες! Γι αυτό άλλωστε είναι ακαταμάχητο, τραγανό, λαχταριστό, φτιαγμένο πάντοτε με την μυστική συνταγή που περιλαμβάνει 11 βότανα και μπαχαρικά.

Την αυθεντική μυστική συνταγή του KFC την γνωρίζουν μόνο 2 άτομα σε όλο τον κόσμο, αφού έρχεται σφραγισμένη και τα εστιατόρια ακολουθούν την τελετουργική διαδικασία του μαριναρίσματος και αλευρώματος.

Απολαύστε λοιπόν το αγαπημένο σας bucket, γιατί sharing is caring, ή το νέο ακαταμάχητο 5 for 5 box!

Μπείτε τώρα στο Deliveryman από την εφαρμογή σε app store ή google play ή τον υπολογιστή σας και παραγγείλετε γεύσεις που θα σας ξετρελάνουν

Για περισσότερα γευστικά νέα, ακολουθήστε τα KFC Cyprus και Deliveryman σε Facebook και Instagram.

KFC Cyprus Facebook Page

KFC Cyprus Instagram Account

Deliveryman Facebook Page

Deliveryman Instagram Account

444444