Ο Κύπριος παλαίμαχος επιθετικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως βρέθηκε από τον Ερμή στην Ομόνοια και στο πως ήταν όταν αντιμετώπισε το τριφύλλι ως παίκτης της ΑΕΚ.
Μερικές από τις ατάκες του:
«Καταρχήν το πατρικό μου σπίτι είναι έξω από το γήπεδο της Αραδίππου. Αντιλαμβάνεστε δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Ήταν στόχος ζωής να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν ήμουν καλός μαθητής δεν μου άρεσε το σχολείο, ήταν το όνειρο μου να παίξω ποδόσφαιρο και στο τέλος δικαιώθηκα. Η περίπτωση του Απόλλωνα ήταν πολλά δυνατή διότι, εμένα τότε προπονητής μου στον Ερμή όταν ξεκίνησα ήταν ο Γιώργος Τσελεπής, ένας παλιός παίκτης της Ομόνοιας. Παίζαμε με τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Τσίρειο στάδιο με επτά χιλιάδες κόσμο. Στο 30’ κάτι πέτυχα ένα γκολ που πραγματικά ήταν από τα πιο ωραία γκολ που έβαλα στην καριέρα μου. Σίγουρα δεν υπάρχει. Από την γωνιά στην αριστερή με αριστερό σουτ και πήγε στο αριστερό παραθυράκι. Την ίδια ώρα ολόκληρη η αριστερή εξέδρα του Απόλλωνα με χειροκροτούσε. Όμως ακουγόταν το όνομα μου ότι ήμουν το ταλέντο της Κύπρου, ο μιτσής από το χωρκό που βάζει πολλά γκολ. Πεζοπορικό, ΕΠΑ, Απόλλων, Ομόνοια. Χάσαμε 5-1. Όταν πήγμα κάτω στην καταπακτή ήρθε το συμβούλιο του Απόλλωνα και με λένε Πανίκο, μείνε Λεμεσό και θέλουμε να σε πάρουμε στον πρόεδρο. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα τότε ήταν κάποιος Αγιομαμήτης, όχι ο ποδοσφαιριστής ένας επιχειρηματίας. Ήμουν 16 ετών μαθητής. Ο Τσελεπής πηγαίνοντας στην Αραδίππου με την αποστολή, δεν είχαμε κινητά τηλέφωνα. Πήγε σε τηλεφωνικό θάλαμο, πήρε την Ομόνοια τηλέφωνο και της είπε πως αυτό και αυτό συμβαίνει και θα χάσετε τον Ξιούρρουππα που παίζει στον Ερμή γιατί ο Απόλλωνας το δίνει χιλιάδες λίρες ρεκόρ για τα δεδομένα για να τον αποκτήσει. Την ίδια ώρα η Ομόνοια πήρε τον Ερμή του είπε να μην κάνει τίποτα αν δεν μιλήσει με την Ομόνοια. την επομένη την νύχτα βρεθήκαμε εγώ με τον μακαρίτη τον πατέρα μου και την Ομόνοια με τον Κωστάκη Κωνσταντινίδη, τον Ηλία Πούλλο, νομίζω ήταν ο Πανίκος Νεοφύτου και πέντε λεπτά υπέγραψα».
«Εγώ πήγα στην ΑΕΚ και προπονητής μου ήταν ο Σταύρος Παπαδόπουλος, φίλος μου καλός. Ο Σταύρος προς τιμή του τη Δευτέρα που προετοιμαζόμασταν για τον αγώνα με την Ομόνοια με κάλεσε στο γραφείο του και μου είπε. Ξιούρου επειδή εγώ δεν είμαι κερκίδα, ξέρω την μάπα. Θα έρθεις την Τετάρτη, θα πάθεις τράβηγμα και θα είσαι εκτός αποστολής για τον αγώνα. την Ομόνοια την αγαπάς και από σεβασμό δεν έχω απαίτηση και δεν θα έχει κανένα να σου πει κάτι. Θα σταθώ μπροστά».
Ακολουθεί ολόκληρο το επεισόδιο: