ΒΡΑΔΙΑ EUROPA LEAGUE για ΑΕΚ Λάρνακας και Απόλλων Λεμεσού, με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan! 

Δύο κυπριακές ομάδες ρίχνονται απόψε στη μάχη για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου για το EUROPA LEAGUE. Στις 18:30, η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται την Γάνδη και στις 21:30, η Αούστρια Βιέννης τον Απόλλων Λεμεσού. 

 Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει την αναμέτρηση της Αούστρια Βιέννης με τον Απόλλων Λεμεσού με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και σας δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες ευκαιρίες κέρδους μέσω του Cash Out!

Οι παίκτες του στοιχήματος το περίμεναν πώς και πώς και χάρη στην Stoiximan πλέον το απολαμβάνουν, το αξιοποιούν και βγαίνουν κερδισμένοι, καθώς η Stoiximan είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out!
Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Η νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας δίνει απόδοση 2.65, η ισοπαλία 3.40 και η νίκη της Γάνδη 2.65. Η περίπτωση πρόκρισης της ΑΕΚ Λάρνακας προσφέρεται με απόδοση 3.05 και το ενδεχόμενο πρόκρισης της Γάνδη με 1.38. Το Over 2.5 γκολ δίνει 1.80, το Under 2.5 γκολ 1.97, ενώ η πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.62 και το No Goal 2.22. Η περίπτωση να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ Λάρνακας προσφέρεται με απόδοση 4.50 και το ενδεχόμενο νίκης της Γάνδη από το πρώτο ημίχρονο δίνει 4.20.

Όσον αφορά τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Γιάννου, από πλευράς ΑΕΚ Λάρνακας δίνει απόδοση 2.70 και ακολουθούν οι Trickovski και Keaveny με αποδόσεις 2.85 και 3.55, αντίστοιχα. Από πλευράς Γάνδη, η πιθανότητα να σκοράρει ο Ντεπουάτρ δίνει απόδοση 2.50, ο David δίνει 2.60 και οι Γιαρεμτσούκ, Diallo και Kubo με απόδοση 2.70. 

Αναλυτικά όλες οι αγορές για την αναμέτρηση εδώ.
 

Στο δεύτερο ματς της ημέρας, η νίκη της Αούστρια Βιέννης δίνει απόδοση 2.20, η ισοπαλία δίνει 3.50 και η νίκη του Απόλλων Λεμεσού δίνει 3.80. Η περίπτωση πρόκρισης της Αούστρια Βιέννης δίνει απόδοση 2.17 και η πιθανότητα πρόκρισης του Απόλλων Λεμεσού δίνει 1.70. Το Over 2.5 γκολ δίνει 1.80, το Under 2.5 γκολ 1.97, ενώ η πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.65 και το No Goal 2.17. Η περίπτωση να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Αούστρια Βιέννης προσφέρεται με απόδοση 3.60 και το ενδεχόμενο νίκης του Απόλλων Λεμεσού από το πρώτο ημίχρονο δίνει 5.75.

Όσον αφορά τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Monschein, από πλευράς Αούστρια Βιέννης δίνει απόδοση 2.40, ο Grunwald δίνει 2.50 και ακολουθούν οι Edomwonyi, Turgeman και Yatéké με απόδοση 2.70. Από πλευράς Απόλλων Λεμεσού, η πιθανότητα να σκοράρει είτε ο Gakpe, είτε ο Ζελάγια δίνει απόδοση 3.00 και ακολουθούν οι Sardinero και Pereyra με απόδοση 3.35. 

Αναλυτικά όλες οι αγορές για την αναμέτρηση εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.