Αρχή κάνουμε την Παρασκευή 12/1, όπου η Hull υποδέχεται την Norwich. Σέντρα στις 22:00, ζωντανά από το Cablenet Sports 2 σε περιγραφή του Άρη Κυριάκου. Οι δύο ομάδες είναι σε τροχιά διεκδίκησης εισόδου στα μπαράζ ανόδου, όμως το τελευταίο διάστημα δεν αποδίδουν με βάση την πραγματική τους αξία και ψάχνουν ένα starting point. Η Hull είναι στην 7η θέση με 39 βαθμούς, ενώ η Norwich στην 13η με 35.
Το Σάββατο 13/1 στις 14:30 η Coventry φιλοξενεί την πρωτοπόρο Leicester, ζωντανά από το Cablenet Sports 2 σε περιγραφή του Μάριου Χατζηστυλλή. Οι γηπεδούχοι κάνουν και αυτοί καλή πορεία, είναι 8οι με 37 και κυνηγούν τα μπαράζ με φόντο την Premier League. Στην μεγάλη κατηγορία φυσικά έβαλαν ήδη βάσεις για να επιστρέψουν οι «αλεπούδες», που έχουν διαφορά 10 βαθμών από την 2η θέση. Κάθε παιχνίδι τέτοιου χαρακτήρα έχει ενδιαφέρον, μιας και αμφότερες έχουν να χάσουν καιρό. Η Coventry από τις 2/12, η Leicester από τις 11/11.
Την ίδια μέρα στις 17:00, η West Brom υποδέχεται την Blackburn. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το Cablenet Sports 2 με τον Κωνσταντίνο Κλαρκ να έχει την ευθύνη της περιγραφής. Βίοι αντίθετοι πάντως για τις δύο ομάδες στην φετινή Championship, με τους γηπεδούχους να είναι στην 5η θέση και με 42 βαθμούς να θέτουν υποψηφιότητα για συμμετοχή στα μπαράζ, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 32 είναι στο 17ο σκαλοπάτι και κοιτούν πρώτα να ξεφύγουν από τις περιπέτειες. Το αξιοσημείωτο για την Blackburn είναι πως μετρά ίσους βαθμούς εντός και εκτός, όμως η West Brom στο «Hawthorns» μεταλλάσσεται προς το καλύτερο.
Το Σάββατο (13/1) ολοκληρώνεται με μια σπουδαία αναμέτρηση. Στις 19:30 η Ipswich φιλοξενεί την Sunderland σε περιγραφή του Άρη Κυριάκου (Cablenet Sports 2). Οι γηπεδούχοι είναι στην 2η θέση με 55 βαθμούς, θέλουν να πετύχουν την απευθείας άνοδο και για να τα καταφέρουν πρέπει άμεσα να επιστρέψουν στις νίκες μετά από το αρνητικό σερί 5 αγώνων. Η Sunderland είναι 6η με 40 βαθμούς και παλεύει για την συμπερίληψή της στα play off ανόδου. Γενικότερα είναι δύο ομάδες με αύρα Premier League, αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και επιχειρούν να παίζουν επιθετικά. Αυτό μας προϊδεάζει για ένα ντέρμπι με ρυθμό και συγκινήσεις.
Το μενού κλείνει την Κυριακή 14/1, με την QPR να παίζει εντός έδρας με την Watford. Ο αγώνας ξεκινά στις 14:00 και θα μεταδοθεί από το Cablenet Sports 2. Ο Κωνσταντίνος Κλαρκ θα περιγράψει την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι με 21 βαθμούς είναι στην 23η θέση, που οδηγείς την Γ’ Κατηγορία της Αγγλίας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με 36 βαθμούς δικαιούνται να ονειρεύονται πλασάρισμα από την 6η θέση και πάνω (τώρα είναι 10οι). Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο και πρόκειται για δύο ομάδες που «καίγονται» για να πετύχουν τους στόχους τους. Αν θέλουν κάτι τέτοιο, αυτά τα ματς είναι must win.
Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν μέσα από τα αθλητικά κανάλια της Cablenet Sports, σε ένα τριήμερο γεμάτο Championship και θέαμα.
Το πρόγραμμα αναλυτικά:
Παρασκευή 12 Ιανουαρίου
22:00 Hull – Norwich Cablenet Sports 2
Σάββατο 13 Ιανουαρίου
14:30 Coventry – Leicester Cablenet Sports 2
17:00 West Brom – Blackburn Cablenet Sports 2
19:30 Ipswich – Sunderland Cablenet Sports 2
Κυριακή 14 Ιανουαρίου
14:00 QPR – Watford Cablenet Sports 2