Ματς που κρίνουν πολλά, με σούπερ αγορές και κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Ματς που κρίνουν πολλά, με σούπερ αγορές και κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Ενδιαφέρον αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Παρασκευής με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Για την 28η και τελευταία αγωνιστική της Serie A, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Σασουλόλο στις 21:30, ενώ την ίδια ώρα η Μπάρι υποδέχεται την Σουντιρόλ με την νικήτρια ομάδα να κερδίζει την άνοδο στη Serie A. Σε αγώνα μπαράζ παραμονής/ανόδου στην Γερμανία, η Βέχεν κοντράρεται με την Μπίλεφελντ στις 21:45. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σασσουόλο – Φιορεντίνα, η επιλογή για νίκη της Σασσουόλο δίνει 2.60, ενώ για νίκη της Φιορεντίνα δίνει 2.55. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.53. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.52, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.61. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.44.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΣΑΣΟΥΟΛΟ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπάρι – Σουντιρόλ, η επιλογή για νίκη της Μπάρι δίνει 1.82, ενώ για νίκη της Σουντιρόλ δίνει 4.50. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.15. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.55, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.43. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.37.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΠΑΡΙ - ΣΟΥΝΤΙΡΟΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βέχεν – Μπίλεφελντ, η επιλογή για νίκη της Βέχεν δίνει 2.80, ενώ για νίκη της Μπίλεφελντ δίνει 2.34. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.52. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.15. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.54.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΒΕΧΕΝ - ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.