Η 3η αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ βρίσκεται προ των πυλών και οι τρεις εκπρόσωποι της
Κύπρου ρίχνονται στη μάχη της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης (24/10). Στη
winmasters θα βρείτε από τις πιο δυνατές τιμές της αγοράς για όλα τα ματς και με μηδενική
γκανιότα.
Στις 19:45, η Πάφος θα υποδεχθεί την Αστάνα. Σε εξαιρετική κατάσταση η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο, έρχεται από δύο διαδοχικές νίκες. Στο Κόνφερενς Λιγκ βέβαια, έχασε 0-1 από τη Χάιντενχαϊμ στη 2η αγωνιστική. Στην πρεμιέρα πέρασε με το εμφατικό 4-1 από την έδρα της Πετροκούμπ. Από την άλλη, η φιλοξενούμενη μετράει και αυτή μία νίκη (1-0 την Μπάτσκα Τόπολα) και μία ήττα (2-0 από την TNS).
Σύμφωνα με τις αποδόσεις, η Πάφος είναι φαβορί, με τον άσο να παίζεται στο 1.53. Το διπλό της Αστάνα πληρώνει 6.70, ενώ η ισοπαλία παίζεται στο 4.15. Αναφορικά με τις τιμές των γκολ, το over 2,5 δίνει 1.97, το under 2,5 1.86, ενώ στο 2.10 παίζεται το G/G και στο 1.74 το N/G.
Την ίδια ώρα, η Ομόνοια θα φιλοξενηθεί από τη Γάνδη στο Βέλγιο. Το σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας έχασε στην προηγούμενη, εκτός συνόρων, υποχρέωσή της, από τη Χαρτς στη Σκωτία (2-0), ενώ στην πρεμιέρα νίκησε με 4-0 τη Βίκινγκουρ. Στη winmasters, ο άσος της Γάνδης πληρώνει 1.64, η ισοπαλία 4.05 και το διπλό της Ομόνοιας 5.40.
Αργότερα, στις 22:00, ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί τη Φιορεντίνα. Οι γηπεδούχοι καλούνται να ανακάμψουν έπειτα από την εντός έδρας ήττα από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα (0-1). Στο πρώτο παιχνίδι, είχε φέρει 1-1 με τη Σάμροκ στο Δουβλίνο. Η Φιορεντίνα ξεκίνησε με 2/2 απέναντι σε Νιου Σεντς (2-0) και Σεν Γκάλεν (4-2).
Στο 1.78 το διπλό των «βιόλα», 3.70 πληρώνει η ισοπαλία, 4.80 ο άσος του ΑΠΟΕΛ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα έτοιμα bet builder, σε εξαιρετικές αποδόσεις από τη winmasters.
*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές
** Το κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της winmasters | 18+ Παίζοντας
υπεύθυνα κερδίζουμε όλοι | https://safergambling.gov.cy/ | Η winmasters κατέχει άδεια
Κλάσης Β από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων |Αρ.Άδειας Β004
Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη