Οι ανέπαφες πληρωμές μόλις έγιναν πιο εύκολες

Close
Οι ανέπαφες πληρωμές μόλις έγιναν πιο εύκολες

Η τεχνολογία τρέχει αφού αυτό επιβάλλει ο τρόπος ζωής μας και τις περισσότερες φορές, οι τεχνολογικές εξελίξεις προσφέρουν πρακτικότητα και κάνουν τις διαδικασίες πιο εύκολες.

Αν, τώρα, είσαι λάτρης των sport ή του fitness, τότε η νέα καινοτομία σε αφορά ακόμα περισσότερο. Πόσο μάλλον μέσα στη νέα πραγματικότητα στην οποία εισήλθε η ζωή μας τους τελευταίους μήνες, όπου η πρακτικότητα και η ασφάλεια είναι ακόμα πιο σημαντικές προτεραιότητες.

Πλέον, λοιπόν, έχουμε την δυνατότητα για ανέπαφες πληρωμές μέσω smartwatch, με το καινοτόμο "Garmin Pay". Μετά το Apple Pay και το BoC Wallet app, η Τράπεζα Κύπρου φέρνει στο νησί μας μια ακόμα πρακτική επιλογή ως τρόπο πληρωμής.

Μέσω smartwatch, οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Κύπρου, φορώντας το «έξυπνο» ρολόι Garmin ή κατεβάζοντας την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό, μπορούν εύκολα, ανέπαφα και με ασφάλεια να κάνουν τις πληρωμές τους.

Είτε, λοιπόν, θέλεις να πληρώσεις την συνδρομή του γυμναστηρίου ή να σταματήσεις να αγοράσεις τον καφέ σου την ώρα που είσαι έξω για γυμναστική, με το "Garmin Pay" μπορείς να το κάνεις ανέπαφα και με πλήρη ασφάλεια.

Αν είσαι λάτρης των sport ή του fitness ή αν θέλεις απλά να έχεις ακόμα μια ευκολία στην καθημερινότητά σου, ΕΔΩ μπορείς να μάθεις όλες τις πληροφορίες για το Garmin Pay.