ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, Μονακό – Λυών με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα και Cash Out από την Stoiximan! 

Close

Η Μονακό υποδέχεται απόψε την Λυών, στις 21:45, στο πλαίσιο της Ligue 1 και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα* για την σπουδαία αναμέτρηση, ενώ σας δίνει και τη δυνατότητα για περισσότερες ευκαιρίες κέρδους μέσω του Cash Out!

Οι παίκτες του στοιχήματος το περίμεναν πώς και πώς και χάρη στην Stoiximan πλέον το απολαμβάνουν, το αξιοποιούν και βγαίνουν κερδισμένοι, καθώς η Stoiximan είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out!
Και φυσικά 0% γκανιότα, όπως όλα τα σπουδαία παιχνίδια!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Η νίκη της Μονακό δίνει απόδοση 3.15, η ισοπαλία 3.55 και η νίκη της Λυών δίνει απόδοση 2.48. Το Over 2.5 γκολ δίνει 1.90, το Under 2.5 γκόλ 1.88, ενώ η πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.70 και το No Goal 2.08. Η περίπτωση να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Μονακό προσφέρεται με απόδοση 5.00 και το ενδεχόμενο νίκης της Λυών από το πρώτο ημίχρονο δίνει 3.75.

Όσον αφορά τους παίκτες, από πλευράς Μονακό, το ενδεχόμενο να σκοράρει είτε ο Sylla, είτε ο Foster, δίνει απόδοση 2.60 και ακολουθούν οι Lopes και Μάρτινς με αποδόσεις 3.30 και 3.50, αντίστοιχα. Από πλευράς Λυών, η πιθανότητα να σκοράρει ο Ντεμπελέ προσφέρεται με απόδοση 2.40 και ακολουθούν οι Pinto, Τραορέ, Κορνέ και Ντεπάι, με απόδοση 3.15. 

Αναλυτικά όλες οι αγορές για την αναμέτρηση εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.