Στις ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ με max bonus εγγραφής έως 300 ευρώ και 40 ευρώ χωρίς κατάθεση μόνο στη winmasters. Γιατί στη winmasters 9 στις 10 φορές έχεις τις καλύτερες αποδόσεις στην αγορά!

Στις ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ με max bonus εγγραφής έως 300 ευρώ και 40 ευρώ χωρίς κατάθεση μόνο στη winmasters. Γιατί στη winmasters 9 στις 10 φορές έχεις τις καλύτερες αποδόσεις στην αγορά!

Η ενδιάμεση πλέι-οφ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη 25/02 και θα γίνουν γνωστές οι τελευταίες τέσσερις ομάδες που συνεχίζουν στην επόμενη φάση. Στη winmasters θα βρείτε από τις πιο δυνατές τιμές της αγοράς για όλους τους αγώνες και με μηδενική γκανιότα.

Στις 22:00 η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχτεί την Μπενφίκα, στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των «μερένχες» στη Λισαβόνα. Η ομάδα του Αρμπελόα και πολυνίκης του θεσμού θα κληθεί να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα, απέναντι στο σύνολο του… πρώην Μαδριλένου, Ζοσέ Μουρίνιο.

Στα των αποδόσεων από τη winmasters, ο άσος πληρώνει 1.74 με μηδενική γκανιότα, στο 4.55 η ισοπαλία και στο 4.80 το διπλό των Πορτογάλων. Φαβορί το over 2,5 (1.61) έναντι του under 2,5 (2.36), όπως και το G/G (1.60) συγκριτικά με το N/G (2.32).

Την ίδια ώρα, στις 22:00, η Παρί Σεν Ζερμέν, που ανέβηκε ξανά στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο, υποδέχεται τη γνώριμή της, Μονακό. Η κάτοχος του τίτλου πραγματοποίησε εντυπωσιακή ανατροπή στο Πριγκιπάτο, γυρνώντας το εις βάρος της 0-2 σε 3-2. 

Φαβορί η ομάδα του Λουίς Ενρίκε (1.28-6.80-9.50). Στο 1.82 το over 3,5, ενώ το under 3,5 πληρώνει 2.02. Προβάδισμα έχει και το G/G σε σχέση με το N/G (1.65-2.33). Στη winmasters θα βρείτε έτοιμα bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς, για όλες τις αναμετρήσεις.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές

** Το κείμενο αποτελεί πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της winmasters | 18+ Παίζοντας

υπεύθυνα κερδίζουμε όλοι | https://safergambling.gov.cy/ | Η winmasters κατέχει άδεια

Κλάσης Β από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων |Αρ.Άδειας Β004

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Απαιτείται τζιράρισμα για ανάληψη