Τα καφέ Mikel στο Deliveryman

Close
Τα καφέ Mikel στο Deliveryman

Ένα πολύχρωμο “Coffee Community”

Είσαι στο σπίτι ή το γραφείο.  Θες καφέ. Μπαίνεις Deliveryman. Έτσι κι αλλιώς ξέρεις πως εκεί θα βρεις πάμπολλες επιλογές που ικανοποιούν και τους πιο επιλεκτικούς λάτρεις του καφέ.

Με βασικό γνώμονα την ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, ο Deliveryman αναπτύσσει συνεχώς συνεργασίες με τα καλύτερα εστιατόρια, καταστήματα, καφέ και υπεραγορές του νησιού. Γι’ αυτό και η συνεργασία με το πολύχρωμο community του Mikel ήταν αναμενόμενη. Έτσι κι αλλιώς και οι δύο κοινότητες μοιράζονται τις ίδιες ιδέες και αξίες. 

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας τους, το 2008, τα Mikel δεν σταματούν να αναπτύσσονται και να εξαπλώνονται. Από την Ελλάδα μέχρι την Αμερική και την Αυστραλία, ενώνουν όλον τον κόσμο σε ένα διαδραστικό στέκι συνάντησης, ανταλλαγής ιδεών και καθημερινής απόλαυσης! Στην Κύπρο έφτασαν το 2016, στη Λάρνακα και από τότε έχουν κατακτήσει τις μέρες μας. 

“Τα Mikel δεν είναι άλλη μία αλυσίδα καφέ. Είναι ένα στέκι. Ένα σημείο συνάντησης και ανταλλαγής ιδεών, που φέρνει όλους τους ανθρώπους πιο κοντά. Μια «κοινότητα» που συνεχώς εξαπλώνεται σε κάθε γωνιά της Γης!”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν και οι ίδιοι. 

Από τη διαλογή της πρώτης ύλης και το εκλεκτό χαρμάνι μέχρι το πλήθος γευστικών επιλογών, το Mikel είναι ο ναός του καφέ. Φυσικά αν θέλετε σνακ, αλμυρά ή σάντουιτς, δεν θα απογοητευτείτε!

Στο Deliveryman θα βρείτε τα Mikel: Αρεδιού, Mikel (Metro), Λεμεσός (Οδός Πάφου, Μακαρίου), Λευκωσία (κεντρικό, Λατσιά, Αγλαντζιά, Δάλι και ΣταυρούMikel Arediou |), Παραλίμνι, Πρωταράς

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή από App Store ή Google Play