Τελικός Μαν.Σίτι-Μαν.Γιουνάϊτεντ με σούπερ αποδόσεις και Cash Out από την Megabet Plus

Τελικός Μαν.Σίτι-Μαν.Γιουνάϊτεντ με σούπερ αποδόσεις και Cash Out από την Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Μεγάλα ματς στο κουπόνι του στοιχήματος με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Δεσπόζει ο τελικός FA Cup ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στις 17:00. Τελικός Κυπέλλου και στην Γερμανία, Λειψία - Άϊτντραχτ στις 21:00 αλλά και στην Σκωτία, Σέλτικ - Ινβερνές στις 19:30. Σημαντικά ματς για την Serie A, Τορίνο - Ίντερ στις 19:30 και Έμπολι - Λάτσιο στις 22:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, η επιλογή για νίκη της Μαν. Σίτι δίνει 1.51, ενώ για νίκη της Μαν. Γιουνάϊτεντ δίνει 5.68. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.51. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.61, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.34. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.72.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λειψία – Άιντραχτ, η επιλογή για νίκη της Λειψίας δίνει 1.71, ενώ για νίκη της Άιντραχτ δίνει 4.20. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.85. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.56, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.27. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.60.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΛΕΙΨΙΑ - ΆΪΝΤΡΑΧΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σέλτικ – Ινβερνές, η επιλογή για νίκη της Σέλτικ δίνει 1.09, ενώ για νίκη της Ινβερνές δίνει 18.00. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 8.80. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.27, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.30. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.18.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΣΕΛΤΙΚ - ΙΝΒΕΡΝΕΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τορίνο – Ίντερ, η επιλογή για νίκη της Τορίνο δίνει 2.32, ενώ για νίκη της Ίντερ δίνει 3.01. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.37. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.96, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.89. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.74.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΤΟΡΙΝΟ - ΊΝΤΕΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Έμπολι – Λάτσιο, η επιλογή για νίκη της Έμπολι δίνει 3.27, ενώ για νίκη της Λάτσιο δίνει 2.10. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.58. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.71, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.19. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.60.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΈΜΠΟΛΙ - ΛΑΤΣΙΟ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.