Τσέλσι – Άρσεναλ με 0% γκανιότα*, πάνω από 349 στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Close

Η  Τσέλσι υποδέχεται σήμερα την Άρσεναλ στις 22.15 στο πλαίσιο της Premier League και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out! Η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!  

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανάφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη της Τσέλσι δίνει απόδοση 1.77, η ισοπαλία δίνει 4.18 και η Άρσεναλ δίνει απόδοση 5.02. Το Over 5.5 γκολ δίνει 2.65, το Under 1.5 γκολ δίνει 4.30, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.63 και το No Goal δίνει 2.20.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Τσέλσι δίνει 1.57, να σκοράρει πρώτη η Άρσεναλ προσφέρεται με απόδοση 2.72 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 11.00. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Τσέλσι δίνει απόδοση 2.62 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Άρσεναλ  δίνει 41.00.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 γκολ η απόδοση είναι στα 4.10, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4 γκολ, τότε η απόδοση ανεβαίνει στα 5.20. 

Αναφορικά με τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Τ. Έιμπραχαμ για την Τσέλσι δίνει απόδοση 3.95 ενώ ακολουθούν ο Μ. Μπατσουαγί με 4.95 και ο Κ. Χάντσον-Οντόι με 7.40. 

Από την άλλη, η πιθανότητα να σκοράρει για την Άρσεναλ ο Αλ. Λακαζέτ δίνει απόδοση 7.20 και ακολουθεί ο Γκ. Μαρτινέλι με απόδοση 8.50.  

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Τσέλσι – Άρσεναλ εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.