Ζήστε κι’ εσείς αυτή την εμπειρία

Close

Για αρκετό καιρό θα θυμάται τη χθεσινή μέρα πελάτης στην εταιρεία μας, αφού κατάφερε να περάσει από το ταμείο, κάνοντας σχεδόν 46 φορές μεγαλύτερο το ποσό που στοιχημάτισε.

Γι’ αυτό μη χάνετε άλλο χρόνο και ζήστε και σεις μία εμπειρία σαν κι’ αυτή με το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, (www.meridianbet.com.cy), ή ένα από τα καταστήματα μας σε Λεμεσό και Πάφο. 

Κατεβάζοντας την εφαρμογή μας, για iOS ή Android μπορείτε να επωφεληθείτε τις διαθέσιμες προσφορές της Meridianbet, για νέους και υφιστάμενους πελάτες.

Ολοκληρώστε εύκολα και γρήγορα την διαδικασία εγγραφής, επιλέξτε τον τρόπο κατάθεσης που εσείς επιθυμείτε, πιστώστε τον λογαριασμό σας και στοιχηματίστε υπεύθυνα! 

Δημιουργήστε το δελτίο σας, επιλέγοντας μέσα από μια τεράστια γκάμα αθλητικών γεγονότων και στοιχηματικών επιλογών, και γίνετε και εσείς ένας από τους δεκάδες υπερτυχερούς μας!

Για οποιαδήποτε βοήθεια ή υποστήριξη χρειαστείτε, η έμπειρη ομάδα της εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντοτε στην διάθεση σας!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα μας στο www.meridianbet.com.cy.

Meridianbet - Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!!!