(ΑΝΑΛΥΣΗ) Οι επίμαχες της 12ης με Ηρακλή Τσίκινη

Close
(ΑΝΑΛΥΣΗ) Οι επίμαχες της 12ης με Ηρακλή Τσίκινη

Ζωντανά στο Super Monday ο Ηρακλής Τσίκινης, το βράδυ της Δευτέρας, ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις από την 12η αγωνιστική.

ΦΑΣΗ 1/ (26:00) Έπρεπε να δοθεί 2η κίτρινη σε Ντιαγνέ Ολυμπιακού; "Ο παίκτης του Άρη βάζει το πόδι του, για μένα είναι 2η κίτρινη και αποβολή. Θα μπορούσε να μαζεψει το πόδι του και δεν το μάζεψε".

ΦΑΣΗ 2/ (78:00) Σωστά ακυρώθηκε γκολ του Άρη; "Πρώτα βρίσκει στο χέρι και μετά κάνει και προβολή με το πόδι, διπλή παράβαση. Σωστά ακυρώθηκε το γκολ".

ΦΑΣΗ 3/ 01:40 πέναλτι για Δόξα-Άκυρο μέσω ΒΑΡ: "Για μένα έχει λάθος θέση ο διαιτητής. Ξεκάθαρα δεν υπάρχει παράβαση, ο παίκτης γυρίζει και το χέρι του είναι κολλημένο στο σώμα. Γι αυτό υπάρχει το ΒΑΡ, για να διορθώνει το μεγάλο λάθος".

ΦΑΣΗ 4/ 08:00 Γκολ η Δόξα-Μετράει μέσω ΒΑΡ: "Πολύ δύσκολη φάση, οριακή. Φαίνεται από τις γραμμές οριακά να καλύπτεται ο παίκτης. Δύσκολες αυτές οι γρήγορες φάσεις για τους βοηθούς".

ΦΑΣΗ 5/ (57:40) Πέρασε η μπάλα τη γραμμή; (Ανόρθωση): "Θα ήμασταν 100% αν είχαμε την τεχνολογία γραμμής του γκολ. Πολύ δύσκολη φάση και για τον βοηθό και για τον διαιτητή. Όπως τη βλέπουμε, οριακά φαίνεται να είναι μέσα. Όπως τη βλέπω, φαίνεται να πέρασε εξ ολοκλήρου, θα μπορούσε να μετρήσει. Είναι μια πολύ δύσκολη φάση".

ΦΑΣΗ 6/ (38:20) Ζητάει πέναλτι η Πάφος: "Υπάρχει ένα μαρκάρισμα ώμο με ώμο, δεν δικαιολογεί παράβαση. Ναι μεν ο αμυντικός πάει με περισσότερη δύναμη αλλά είναι μια επαφή, δεν υπάρχει παράβαση".

ΦΑΣΗ 7/ (66:00) Ζητάει πέναλτι το ΑΠΟΕΛ: "Είναι ένα χέρι που φαίνεται να είναι κολλημένο, είναι και πολύ κοντινή η απόσταση. Δεν υπάρχει παράβαση".

ΦΑΣΗ 8/ (74:50) Πέναλτι για ΑΠΟΕΛ: "Σε μη φυσιολογική θέση το χέρι. Η μόνη μου ένσταση είναι αν είναι μέσα ή έξω. Είναι πολύ δύσκολο να δούμε. Το δεξί του χέρι είναι σίγουρα έξω, το αριστερό όμως λογικά είναι μέσα όπως το βλέπουμε. Πάμε με τον διαιτητή".

ΦΑΣΗ 9/ (90:20) Ζητάει πέναλτι η Πάφος: "Πάρα πολύ δύσκολη φάση. Το πόδι του αμυντικού του ΑΠΟΕΛ πατάει στο έδαφος, το βλέπουμε. Πολύ εύκολα μπορεί να παρασυρθεί ένας διαιτητής όμως εδώ είχε πολύ καλή οπτική και νομίζω πως έπραξε το σωστό. Το πόδι του αμυντικού πατάει κάτω και μετά ο επιθετικός πέφτει πάνω στο σταματημένο πόδι".

ΦΑΣΗ 10/ (70ο λεπτό) Ζητάει πέναλτι η ΑΕΛ για χέρι του Γκόμεθ: "Δεν υπάρχει κάποια παράβαση, δεν είναι σε έκταση το χέρι και είναι από κοντινή απόσταση. Σωστά άφησε το παιχνίδι ο ρεφ και σωστά δεν παρενέβη το ΒΑΡ αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση".

ΦΑΣΗ 11/ (90+6) Ζητάει πέναλτι η ΑΕΛ: "Δεν υπάρχει κάτι. Ο ρεφ έχει καλή οπτική. Οι δυο παίκτες τραβάνε ο ένας τον άλλο, είναι μια απλή επαφή".

ΦΑΣΗ 12/ (31:00) Ζητάει πέναλτι ο Απόλλωνας: "Δεν πείθει κανένα ότι μπορεί να δικαιολογηθεί πέναλτι. Κάνει μια κίνηση ο αμυντικός αλλά δεν είναι τόσο σοβαρή για να δοθεί παράβαση. Σωστά ο ρεφ το άφησε νομίζω".

ΦΑΣΗ 13/ (83:00) Γκολ ο Απόλλωνας-Μέτρησε μέσω ΒΑΡ:  "Δύσκολη φάση, από τα ριπλέι που έχουμε δεν είμαστε σίγουροι. Με γυμνό μάτι φαίνεται να είναι στην ευθεία".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

ΑΠΟΕΛ