Μεταγραφές
Επίμαχες φάσεις 4ης αγωνιστικής/Η ανάλυση του Ηρακλή Τσίκινη
Ο Ηρακλής Τσίκινης ανέλυσε στην εκπομπή SUPER MONDAY στην Digital TV, τις επίμαχες φάσεις που προέκυψαν από την 4η αγωνιστική...
ΦΑΣΗ 1/ 48΄ Αποβολή Μαρκίνιος Σιπριάνο (Ομόνοια)- "Είναι σωστή η κόκκινη κάρτα, μετά την ντρίμπλα ο παίκτης της ΑΕΛ βγαίνει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Προφανής ευκαιρία επίτευξης τέρματος".
ΦΑΣΗ 2/ 46΄ Ακυρώθηκε γκολ Οθέλλου για οφσάιντ- "Είναι εκτεθειμένος, σωστά ακυρώθηκε".
ΦΑΣΗ 3/ 59΄ Ακυρώθηκε γκολ Οθέλλου για οφσάιντ/μέτρησε μέσω BΑΡ- "Έγινε λάθος από το βοηθό, σωστά μέτρησε το γκολ μέσω ΒΑΡ".
ΦΑΣΗ 4/ 4΄ Ζήτησε πέναλτι η Ανόρθωση για χέρι του Ρόσι- "Δεν υπάρχει κάτι, το χέρι είναι σε φυσική θέση, είναι πολύ κοντά με το σώμα του και δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση για να δώσει πέναλτι".
ΦΑΣΗ 5/ 41΄ Ζήτησε πέναλτι η Ανόρθωση για χέρι του Μαλόνε- "Εδώ είναι δύσκολη φάση, η μπάλα πάει στο χέρι από κόντρα. Έγινε άθελά του, δεν υπάρχει παράβαση".
ΦΑΣΗ 6/ 46΄ Φάση διαρκείας, η Καρμιώτισσα ζητά χέρι-πέναλτι- "Δεν υπάρχει χέρι, καμία παράβαση".
ΦΑΣΗ 7/ 62΄ Ζήτησε πέναλτι η Ανόρθωση/μαρκάρισμα σε Ουαρίς- "Είναι ένα μαρκάρισμα το λεγόμενο τζαρτζάρισμα στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει παράβαση. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι μέσα ή έξω από την περιοχή"
ΦΑΣΗ 8/ 86΄ Ζήτησε πέναλτι η Ανόρθωση για χέρι- "Ούτε εδώ υπάρχει χέρι, δεν είναι πέναλτι"
ΦΑΣΗ 9/ 89΄ Έξοδος Άντος, σύγκρουση με Καστέλ, εκατέρωθεν διαμαρτυρίες- "Δύσκολη φάση και γρήγορη. Θεωρώ ότι σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να πηγαίνουμε με το διαιτητή. Είχε πολύ καλή θέση ο διαιτητής".
- Κλικ ΕΔΩ για τις δύο φάσεις που ανέλυσε ο Ηρακλής Τσίκινης για το Άρης-Πάφος FC
Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια ο Όμιλος Πηλακούτα