ΕΠΙΣΗΜΟ/Αποχή... τέλος

Close
ΕΠΙΣΗΜΟ/Αποχή... τέλος

Nεότερη ενημέρωση

Το ανακοίνωσε επίσημα ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης ότι τερματίζεται η αποχή των διαιτητών.

Εξέλιξη που προανήγγειλε το kerkida.net από το Σάββατο (ΕΔΩ).

***Λίγο αργότερα η ανακοίνωση της ΚΟΠ

Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι μετά από τη σημερινή σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης που έγινε στην παρουσία της ΚΟΠ και του Συνδέσμου Διαιτητών, την ανταλλαγή απόψεων και τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν μέσα από την ανάλυση όλων των δεδομένων για τα γεγονότα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες αλλά και τις διαβεβαιώσεις που δόθηκαν προς το Σύνδεσμο Διαιτητών σε θέματα ασφάλειας που τέθηκαν επί τάπητος, λήφθηκε απόφαση για άμεση επανέναρξη των Πρωταθλημάτων της ΚΟΠ.

Επικεφαλής της σύσκεψης ήταν  ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Γιώργος Σαββίδης με τη συμμετοχή του Αρχηγού της Αστυνομίας κ. Κύπρου Μιχαηλίδη.

Μετά την πιο πάνω εξέλιξη την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου θα διεξαχθούν κανονικά οι προγραμματισμένοι αγώνες της β’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola ως ακολούθως:

Επαναληπτικοί αγώνες
16:00 Ομόνοια Λευκωσίας – Ερμής Αραδίππου
17:00 Δόξα Κατωκοπιάς – ΕΝ Παραλιμνίου
18:00 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – ΑΕΚ

Πρώτος αγώνας
19:00 Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τους αγώνες των Πρωταθλημάτων.

Αρχική ενημέρωση

Επαναρχίζει η δράση...Τέλος η αποχή των διαιτητών.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οριστικά την Τετάρτη θα έχουμε κανονικά αγώνες κυπέλλου και κανονικά από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αγώνες πρωταθλήματος. Αυτή η απόφαση πάρθηκε στη σύσκεψη που προηγήθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα γίνει η αγωνιστική που αναβλήθηκε.