Ο Η.Τσίκινης επέλεξε τις κορυφαίες διαιτησίες και τους δυο Κύπριους ρεφ που ξεχώρισαν

Ο Η.Τσίκινης επέλεξε τις κορυφαίες διαιτησίες και τους δυο Κύπριους ρεφ που ξεχώρισαν

Ο Ηρακλής Τσίκινης ανέδειξε το βράδυ της Δευτέρας στο τελευταίο Super Monday της σεζόν, τις δυο κορυφαίες διαιτησίες αλλά και τους δυο Κύπριους ρεφ που ξεχώρισε.

Οι δυο κορυφαίες διαιτησίες

"Ξεχώρισα τις διαιτησίες σε δυο αγώνες κυπέλλου. Το πρώτο είναι το ΑΠΟΕΛ-Άρης και το δεύτερο ο τελικός, ΑΕΛ-Ομόνοια. Έγινε ρεσιτάλ διαιτησίας από τον ίδιο διαιτητή και μιλάω ασφαλώς για τον Μαρτσίνιακ. Έχω άποψη, είναι ένας αδέκαστος διαιτητής, ξέρει πολύ καλά από ψυχολογία. Είναι πολύ καλό που ήρθε στην Κύπρο και είδαμε τι σημαίνει προσωπικότητα διαιτητή. Με την γλώσσα του σώματος επιβλήθηκε. Χωρίς καμία αμφιβολία ήταν οι κορυφαίες διαιτησίες".

Οι Κύπριοι ρεφ που ξεχώρισε

"Έχω ξεχωρίσει πρώτα τον Γιάννη Χριστοδούλου, θεωρώ πως ήταν αρκετά καλός σε πολλά παιχνίδια. Είναι νέος σε ηλικία και έχει πολύ καλά στοιχεία. Το μέλλον του ανήκει. Σαν 2η επιλογή βάζω τον Μενέλαο Αντωνίου που παρόλο ότι είχε παιχνίδια με αρκετά λάθη, έχει τη φινέτσα του διαιτητή, έχει όρεξη. Πρέπει να ηρεμήσει. Είναι ταλέντο, πρέπει να καθίσει να σκεφτεί την σεζόν. Είναι νέος και μπορεί να κάνει καριέρα".

 

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

fweewf