ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ στο Τσίρειο - Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολιάζει...

Close
ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ στο Τσίρειο - Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολιάζει...

Ο μόνιμος συνεργάτης της εκπομπής Super Monday, Ηρακλής Τσίκινης, σχολίασε το βράδυ της Δευτέρας τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής.

ΦΑΣΗ 1/ (00:11) ΑΚΥΡΟ τέρμα Απόλλωνα: "Η θέση του βοηθού δεν είναι σωστή, έμεινε πίσω, δεν είναι στην ίδια ευθεία άρα δεν έχει καλή οπτική. Έχω έναν ενδοιασμό αν είναι οφσάιντ ή όχι. Πολύ οριακή φάση. Με τις γραμμές είναι εκτεθειμένος αλλά λίγο πίσω να έβαλε ο ΒΑΡίστας την γραμμή, είναι άλλη φάση. Ίσως του χρόνου έχουμε από την ΟΥΕΦΑ το αυτοματοποιημένο οφσάιντ, θα βγαίνει αυτόματα σε 5-6 δευτερόλεπτα. Εδώ είναι πολύ οριακή φάση, στην αρχή πίστεψα ότι είναι κανονικό το γκολ".

ΦΑΣΗ 2/ (07:10) ΑΚΥΡΟ τέρμα Ανόρθωσης: "Εδώ πήρε τη μπάλα και μετά υπάρχει ένα στιγμιαίο πάτημα του ποδιού. Δεν πάει με πρόθεση να τον χτυπήσει ούτε πάει πρώτα στο πόδι. Ούτε είχε χρόνο να αντιδράσει να μαζέψει το πόδι. Είναι μια δύσκολη φάση στην οποία θεωρώ ότι έγινε λάθος. Είναι σχεδόν ακαριαίο το πάτημα με το πόδι μετά που κέρδισε τη μπάλα ο παίκτης. Κακώς παρενέβη το ΒΑΡ δεν υπήρχε λόγος να πάει πίσω να δει τη φάση".

ΦΑΣΗ 3/ (58:20) Κλωτσάει τη σημαία ο Οκριασβίλι, είναι κάρτα; (είχε κίτρινη στο πρώτο μέρος): "Ξεκάθαρα υπάρχει παράβαση, είναι προσβολή για το άθλημα. Δεν μπορεί να κλωτσάει το σημαιάκι, είναι κίτρινη. Αλλά εδώ είναι θέμα το πως διαχειρίζεται ο ρεφ το παιχνίδι, αν θα αποβάλει έναν παίκτη με 2η κίτρινη για έναν πανηγυρισμό. Όμως βάση κανονισμών είναι κίτρινη. Σίγουρα στους πανηγυρισμούς υπάρχει μια ελάστικότητα, πάμε μερικές φορές με το πνεύμα και όχι με το γράμμα του κανονισμού. Είναι θέμα διαχείρισης από τον διαιτητή".

ΦΑΣΗ 4/ (94:00) Γκολ Απόλλων-Υπάρχει χέρι του σκόρερ; Φάουλ του Ντιγκινί; "Θεωρώ ότι τίποτα δεν έγινε από τα δυο. Καταρχήν δεν υπάρχει φάουλ. Δεν έχουμε ξεκάθαρο οπτικό πεδίο να είμαστε 100% σίγουροι αν την βρήκε ή όχι με το χέρι αλλά την είδα πολλές φορές τη φάση. Η πορεία της μπάλας, ο τρόπος που πάει ο παίκτης συνιστά στο να μην υπάρχει χέρι. Το πολύ να την βρίσκει ψηλά με τον ώμο. Δεν με πείθει ότι την βρίσκει με το χέρι. Δεν έχουμε καλή οπτική, δεν είμαστε 100% για την κρίση μας. Με το νέο πρωτάθλημα πρέπει να διορθωθεί η κάλυψη των παιχνιδιών".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

Pilakoutas Super Monday DIGITAL