Πάει EURO ο ένας, όχι ο άλλος (ΔΗΛΩΣΗ-αντίδραση)

Close
Πάει EURO ο ένας, όχι ο άλλος (ΔΗΛΩΣΗ-αντίδραση)

Ο Szymon Marciniak θα είναι ο "άρχων" του Απόλλων - Ολυμπιακός, ο Ovidiu Hațegan εκείνος του ΑΕΚ - Ομόνοια.

Κατηγορίας ELITE οι δυο διαιτητές, με τον Ρουμάνο που θα σφυρίξει στην ΑΡΕΝΑ να είναι στην λίστα των διαιτητών για την τελική φάση του Euro. Δεν ισχύει το ίδιο για τον Πολωνό που θα είναι στο Τσίρειο.

Πάντως ο Marciniak είχε δηλώσει όταν έμαθε ότι δεν θα πάει στο Euro...

"Δεν έχω ξαφνιαστεί καθόλου. Θέλω άμεσα να ενημερώσω όσους θέλουν να θάψουν τον Marciniak και να πανηγυρίσουν το τέλος του: Είναι πολύ νωρίς για αυτό. Ήξερα εδώ και πολύ καιρό ότι δεν θα είμαι στην λίστα του Euro. Η απόφαση πάρθηκε αρχές Απριλίου μετά τα τελευταία μου ιατρικά τεστ. Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Roberto Rosetti μερικές μέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση. Γνωρίζουμε χρόνια ο ένας τον άλλο και ξέρω ότι ήταν πολύ δύσκολη η απόφασή του. Σαν τιμ έχουμε πολύ μεγάλες εμπειρίες και θα ήμασταν χρήσιμοι αλλά αυτή είναι η ζωή ενός αθλητή.

Τα προβλήματα υγείας στάθηκαν εμπόδιο. Όπως ξέρετε, πέρασα Covid-19. Ήμουν άρρωστος με ταχυκαρδία. Ακόμα δεν ξέρω 100% ποια είναι η αιτία αυτής της πάθησης αλλά υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι είναι ο κορωνοϊός. Η ταχυκαρδιά δεν μπορεί να ξεπεραστεί σε μια βδομάδα. Παρακολουθούμαι στενά από ιατρό και αργά αργά κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση".

Νικόλας Γωγάκης