ΠΑΠΟΥΤΣΟΣ: "Θα συνεργαστούμε με την ομοσπονδία για να πάρουμε ότι καλύτερο"

Close
ΠΑΠΟΥΤΣΟΣ: "Θα συνεργαστούμε με την ομοσπονδία για να πάρουμε ότι καλύτερο"

Μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά το τέλος της συνάντησης με την ΚΟΠ, ο Πρόεδρος του ΣΔΚ Γιώργος Πάπουτσος ανέφερε...

-Αρχικά: "Για εμάς σαν σύνδεσμο, η προτεραιότητα της ζωής και της ασφάλειας του κάθε αθλητή και των διαιτητών είναι πρώτιστο θέμα. Η απόφαση ήταν με δυναμική γιατί οι διαιτητές ήθελαν να στείλουν το μήνυμα ότι κάνουν λάθη σαν άνθρωποι αλλά δεν δικαιολογούν τέτοιες ενέργειες που έχουν να κάνουν με διαιτητές και τις οικογένειες τους. Με χαρά δεχθήκαμε την εισήγηση της ομοσπονδίας για την ενημέρωση η  οποία έπρεπε να γίνει εφόσον αύριο θα έχουμε συνάντηση με το αρμόδιο υπουργείο. Από το αποτέλεσμα εκεί θα φανεί αν οι διαιτητές είναι ικανοποιημένοι για να επιστρέψουν. Να περιμένετε την αυριανή μέρα, αν μας ευχαριστούν οι τοποθετήσεις, οι διαιτητές θα επιστρέψουν. Αν όχι, οφείλουμε να συνεργαστούμε με την Ομοσπονδία για να διασφαλίσουμε όλους τους διαγωνιζόμενους, είτε διαιτητές, είτε ποδοσφαιριστές, είτε τίποτε άλλο".

-Ο ΣΚΔ είναι ενοχλημένος από την αναφορά του ΠτΔ για κάποιους μη έντιμους διαιτητές; "Αυτά τα είπαμε σε άλλες δηλώσεις και είναι στην ανακοίνωση. Όλα θα τεθούν επί τάπητος αύριο και θα βγει η ουσία".

-Είσαστε ικανοποιημένος από όσα έγιναν σήμερα; "Έγινε συντονισμός με την ΚΟΠ. Από αυτά που ενημερωθήκαμε σήμερα είμαστε ικανοποιημένοι. Πιο ικανοποιημένοι θα είμαστε όταν ακούσουμε από το Υπουργείο και την Αστυνομία τις θέσεις για τα πιο σημαντικά θέματα που αφορούν την διαιτησία".

Νικόλας Γωγάκης