Συνάντηση ΠΑΣΠ-ΡΕΦ/"Επί τάπητος τα παράπονα των μελών μας"

Συνάντηση ΠΑΣΠ-ΡΕΦ/"Επί τάπητος τα παράπονα των μελών μας"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΣΠ ενημέρωσε ότι θα συναντηθεί με το Σύνδεσμο Διαιτητών, με αφορμή τα παράπονα που λαμβάνουν όσον αφορά την αντιμετώπιση των παικτών που τυγχάνουν από τους ρεφ.

"Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών ενημερώνει τα μέλη του ότι τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου για να συζητηθούν αρκετά θέματα που αφορούν τους δύο συνδέσμους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα ενημερώσουμε, μεταξύ άλλων, την αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Διαιτητών για τα πολλά παράπονα που λαμβάνουμε από τα μέλη μας όσον αφορά την αντιμετώπιση που τυγχάνουν, κατά τη διάρκεια των αγώνων, από τους διαιτητές στις μικρές κατηγορίες και ιδιαίτερα στη Β’. Τα παράπονα εστιάζονται, ανάμεσα σε άλλα, στη μεγάλη ευκολία που τιμωρούνται. Aυτό έχει ως συνέπεια να χάνουν αριθμό αγώνων και να επηρεάζεται η ψυχολογία τους, ενώ και οι σύλλογοι επιβαρύνονται οικονομικά.

Ο καθένας γνωρίζει τον σημαντικό ρόλο που έχουν να επιτελέσουν οι διαιτητές στα παιχνίδια όλων των κατηγοριών. Ο ΠΑ.Σ.Π. νοιάζεται διαχρονικά για το επίπεδο της Kυπριακής διαιτησίας και γι’ αυτό θεωρούμε πολύ χρήσιμες και παραγωγικές τέτοιες συναντήσεις".

Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με Τάσο Κίσσα: