Ανάλυση 12 επίμαχων στο SUPER MONDAY από τον Ηρακλή Τσίκινη

Ανάλυση 12 επίμαχων στο SUPER MONDAY από τον Ηρακλή Τσίκινη

Ζωντανά στο SUPER MONDAY ο Ηρακλής Τσίκινης σχολίασε το βράδυ της Δευτέρας τις επίμαχες φάσεις της 21ης αγωνιστικής.

ΦΑΣΗ 1/16:55 και 17:03 Ζήτησε πέναλτι η Ανόρθωση - "Δεν υπάρχει κάτι αρχικά, βάζει το πόδι του ο παίκτης αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει παράβαση. Στην 2η φάση επίσης δεν υπάρχει τίποτα, σωστά δεν δόθηκε τίποτα".

ΦΑΣΗ 2/ 1ο γκολ Απόλλων-Αν υπάρχει οφσάιντ - "Η μπάλα είναι πιο μπροστά οπότε δεν υπάρχει οφσάιντ".

ΦΑΣΗ 3/ 86:40 Πέναλτι για Απόλλων-Προηγήθηκε οφσάιντ - "Σίγουρα υπάρχει παράβαση πέναλτι αλλά προηγείται το οφσάιντ. Είναι πιο μπροστά ο παίκτης".

ΦΑΣΗ 4/ 02:00 Πέναλτι για Σαλαμίνα μέσω VAR - "Το χέρι του αμυντικού είναι σε έκταση, κοντρολάρει τη μπάλα και σωστά δίνεται. Δύσκολη φάση για τον ρεφ γιατί υπάρχουν πολλοί παίκτες στην περιοχή".

ΦΑΣΗ 5/ 15:00 Πτώση Μπέζους, ζητάει πέναλτι Ομόνοια - "Δεν είναι τέτοιο το μαρκάρισμα που δικαιολογείται πέναλτι. Σωστά δεν δίνεται".

ΦΑΣΗ 6/ 39:30 Ζητάει πέναλτι η Ομόνοια για χέρι - "Εδώ είναι το λάθος της αγωνιστικής. Το χέρι είναι σε έκταση, δεν είναι μαζεμένο. Ο παίκτης... πονηρά το μαζεύει μετά την επαφή. Διογκώνει το σώμα του, έπρεπε να δοθεί παράβαση ή να παρέμβει το ΒΑΡ. Το χέρι δεν είναι σε φυσική θέση. Ο ΒΑΡίστας δεν δικαιολογείται. Ο διαιτητής μπορεί να μην έχει καθαρή εικόνα αλλά ο ΒΑΡίστας με την πολυτέλεια που έχει έπρεπε να τον στείλει στο ΒΑΡ".

ΦΑΣΗ 7/ 23:50 Πέναλτι για Καρμιώτισσα μέσω VAR - "Δεν κατάλαβα γιατί δόθηκε πέναλτι, την είδα πολλές φορές".

ΦΑΣΗ 8/ 65:00 Ακυρώνεται γκολ Καρμιώτισσας ως οφσάιντ - "Είναι λίγο πιο μπροστά, σωστό το οφσάιντ".

ΦΑΣΗ 9/ 85:00 Ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ με Σανχούρχο -κίτρινη για θέατρο - "Δεν υπάρχει παράβαση. Πέφτει για να κερδίσει το πέναλτι ο επιθετικός. Λίγο υπερβολική η κίτρινη για μένα".

ΦΑΣΗ 10/ 22' Ακυρώθηκε γκολ του Άρη μέσω VAR για χέρι του παίκτη που έδωσε την πάσα - "Χτυπά στο χέρι η μπάλα, σωστά ακυρώθηκε το γκολ".

ΦΑΣΗ 11 / 56.40 Ζήτησε πέναλτι η ΕΝΠ - "Οριακή φάση. Τζαρτζάρισμα σχεδόν ώμο με ώμο, δύσκολη φάση. Κατά την δική μου άποψη σωστά δεν δόθηκε κάτι αλλά είναι μια πολύ δύσκολη φάση. Πάω με τον διαιτητή. Και να δινόταν το πέναλτι θα πήγαινα πάλι με τον διαιτητή".

ΦΑΣΗ 12 / 94' Πέναλτι για τον Άρη - "Με το δεξί πόδι ο αμυντικός τον βρίσκει από πίσω, κάτω χαμηλά. Σωστό το πέναλτι".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

Pilakoutas Super Monday DIGITAL