Ανάλυση/Ο Η.Τσίκινης στο Super Monday για τις επίμαχες φάσεις

Close
Ανάλυση/Ο Η.Τσίκινης στο Super Monday για τις επίμαχες φάσεις

Οι επίμαχες από την προτελευταία "στροφή" του πρωταθλήματος σε ανάλυση του Ηρακλή Τσίκινη στο Super Monday το βράδυ της Δευτέρας.

Φάση 1/ 57:00 Πτώση Χουσμπάουερ στην περιοχή- "Δεν υπάρχει κάτι, έπεσε εύκολα και θεαματικά ο επιθετικός για να κερδίσει το πέναλτι. Σωστά δεν δόθηκε παράβαση".

Φάση 2/ 68:40 2η κίτρινη-αποβολή Κορρέα- "Ο αμυντικός σήκωσε ψηλά το πόδι. Βέβαια δεν είχε πρόθεση, σε αυτή την περίπτωση θα είχαμε απευθείας κόκκινη. Είναι ένα επικίνδυνο παίξιμο, σωστά δόθηκε η 2η κίτρινη".

Φάση 3/ 20:10 Πέναλτι για ΑΕΚ-Μέσω VAR- "Σωστά δίνεται. Είναι σε έκταση το χέρι, εκτεθειμένο. Σωστά μέσω ΒΑΡ δόθηκε η παράβαση".

Φάση 4/ 72:20 Αποβολή Σεμέδο- "Ο διαιτητής είναι πολύ κοντά. Ο παίκτης χτυπά από πίσω με πρόθεση τον αντίπαλο. Δεν πάει στην μπάλα, η μπάλα είναι πολύ μπροστά. Βίαιη ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό, πολύ ορθά ο διαιτητής τον απέβαλε".

Φάση 5/ 29:50 Πέναλτι για ΠΑΕΕΚ-μέσω VAR- "Γι' αυτό είναι το ΒΑΡ, για να διορθώνει το μεγάλο λάθος. Σε μη φυσική θέση το χέρι, σωστά δόθηκε το πέναλτι".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

ΑΠΟΕΛ