Ο Ηρακλής Τσίκινης σχολίασε το βράδυ της Δευτέρας ζωντανά στο Super Monday, τις επίμαχες φάσεις που προέκυψαν από την 2η αγωνιστική...
ΦΑΣΗ 1/ 08:00 Πέναλτι η Πάφος μέσω ΒΑΡ- "Δεν μας βοηθάει πολύ το πλάνο όμως φαίνεται ότι ο επιθετικός τσιμπάει τη μπάλα και ο αμυντικός από πίσω του παίρνει το πόδι. Δύσκολη φάση για τον διαιτητή, υπήρχαν πολλά πόδια. Σωστά παρενέβη το ΒΑΡ, σωστό το πέναλτι".
ΦΑΣΗ 2/ 44:00 Πέναλτι η Καρμιώτισσα μέσω ΒΑΡ- "Ο αμυντικός έβαλε το χέρι του αναίτια και έπαιξε καθαρά τη μπάλα, υπάρχει παράβαση".
ΦΑΣΗ 3/ 47:50 Πέναλτι η Πάφος- "Ο αμυντικός ψηλά με τα χέρια γκρεμίζει τον επιθετικό. Το βλέπουμε, με το αριστερό χέρι τον γκρεμίζει".
ΦΑΣΗ 4/ 46:10 Πέναλτι για Ομόνοια μέσω ΒΑΡ- "Δύσκολη φάση αλλά φαίνεται στο ριπλέι ότι υπάρχει παράβαση. Πρόλαβε ο επιθετικός και έβαλε μπροστά το πόδι".
ΦΑΣΗ 5/ 52:05 Πέναλτι για ΑΕΚ μέσω ΒΑΡ- "Το χέρι δεν ήταν πολύ ευδιάκριτο για τον διαιτητή, πολύ δύσκολη φάση. Το ΒΑΡ βοήθησε, το χέρι δεν ήταν σε φυσιολογική θέση, πολύ σωστά δόθηκε η παράβαση".
ΦΑΣΗ 6/ 43:30 Άκυρο γκολ Ανόρθωσης- "Στην ροή του παιχνιδιού πίστεψα ότι έγινε λάθος όμως το βλέπουμε μέσα από το ριπλέι ότι είναι... μισό σώμα σωστά ο επιθετικός. Σωστά ακυρώθηκε".
ΦΑΣΗ 7/ 55:40 Ζήτησε πέναλτι η Ανόρθωση- "Το χέρι είναι κολλημένο στο σώμα του αμυντικού, δεν είναι σε έκταση. Καμία παράβαση".
ΕΔΩ Η ΕΚΠΟΜΠΗ