Συνέντευξη Marco Di Bello/Η στήριξη της γυναίκας του...

Close
Συνέντευξη Marco Di Bello/Η στήριξη της γυναίκας του...

Παλαιότερη συνέντευξη από τον Ιταλό Marco Di Bello που θα σφυρίξει το ΑΕΛ - Ομόνοια. Μιλά για τη σημασία της οικογένειας...

-Πόσο σημαντική είναι η υποστήριξη της συζύγου και της οικογένειάς του για έναν διαιτητή, ειδικά όταν επιστρέφει στο σπίτι μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο γνωρίζει ότι έχει κάνει κάποια λάθη;

"Η στήριξη της συζύγου μου, αλλά και των γονέων μου, είναι θεμελιώδης. Μετά από κάθε παιχνίδι, ακόμα κι αν έκανα ένα καταφανές λάθος, ο πατέρας μου μου στέλνει μηνύματα, συχνά αρνούμενος τις αποδείξεις, προσπαθώντας να με παρηγορήσει. Η Κάρλα ήταν μαζί μου σε σχεδόν κάθε φάση της καριέρας μου. Την γνώρισα το 2003 κατά τη διάρκεια ενός πάρτι γενεθλίων ενός ξαδέλφου. Κάθε μέρα με παρακολουθούσε. Στο τέλος ενός αγώνα Monopoli-Taurisano με είδε να φεύγω από το γήπεδο κάτω από αστυνομική συνοδεία".

-Δεν υπήρξε μια στιγμή που είπε: Αρκετά, είναι πολύ επικίνδυνο;

"Ποτέ, ποτέ δεν παρενέβη. Στην πραγματικότητα, με ώθησε πάντα να πηγαίνω καλύτερα, να ξεπεράσω στιγμές δυσκολίας. Επίσης, χάρη σε αυτήν, βελτιώθηκα πολύ, έμαθα να μην το βάζω κάτω και αντ 'αυτού να αντιδρώ αμέσως, να δουλεύω σε κάθε λάθος που έγινε για να καταλάβω γιατί έκανα λάθος και να μην το επαναλάβω στο μέλλον".

-Η σύζυγος σου είναι μαζί σου εδώ και πολλά χρόνια όμως έχετε ακόμα ένα στήριγμα...

"Ναι, η Matilde είναι δυόμισι ετών και κάθε φορά που βγαίνω στο γήπεδο στέκεται μπροστά στην τηλεόραση με μια ροζ σφυρίχτρα που της έδωσα. Και στην αρχή του παιχνιδιού, όταν είμαστε παραταγμένοι στο κέντρο, με κοιτάζει και με δείχνει. Τότε σφυρίζει γύρω από το σπίτι!".