ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑΣ/Δυάδα με ψηλή απόδοση

Close
ΚΟΥΠΟΝΑΚΙΑΣ/Δυάδα με ψηλή απόδοση

Ανάποδα μας κύλησε η χθεσινή μέρα στοιχηματικά. Σήμερα αισιοδοξούμε για καλύτερα αποτελέσματα που θα μας στείλουν στο ταμείο για ανάληψη και συνεχίζουμε με δυάδα σε απόδοση 7.10 προς 1.

Λανούς-Κολόν Σαντα Φε (21:30)

Στην Αργεντινή για την 7η αγωνιστική η Λανούς έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Υποδέχεται την αδύναμη μακριά από το σπίτι της Κολόν Σαντα Φε και θεωρώ ότι θα πάρει το ζητούμενο. Την ίδια στιγμή περιμένω ότι θα γίνει κλειστό παιγνίδι και με δεδομένο ότι η Κολόν δεν σκοράρει εκτός έδρας θα πάμε με τον συνδυασμό 1 under 2,5 goal σε απόδοση 2.95.

Προτεινόμενο σημείο: 1 & under 2,5 goal (2,95) 

Αλιάνσα Λίμα - Ρεάλ Γκαρσιλάσο (23:00)

Στην Κλαουσούρα του Περού επέλεξα συνδυασμό 1 over 2,5 goal της Αλιάνσα Λίμα επί της Ρεάλ Γκαρσιλάσο. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλύτερο ρόστερ, αποδίδουν καλύτερα αυτό το διάστημα και έχουν τον πρώτο λόγο για να φτάσουν σε μια άνετη νίκη. 

Προτεινόμενο σημείο: 1 & over 2.5 goal (2.40)

* Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς

Αποκλειστική προσφορά από την Parimatch για τους αναγνώστες του www.kerkida.net

Η Parimatch σας προσφέρει 100% ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ €100 ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ GIFT+ (ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ).

Οι δυο προσφορές κανονικά δεν συνδυάζονται. Πρόκειται για αποκλειστική προσφορά για τους αναγνώστες του www.kerkida.net, που μπορούν να πάρουν και τα δύο... μπόνους με την πρώτη τους κατάθεση.

ΒΗΜΑΤΑ:

1. Δημιούργησε λογαριασμό εδώ
2. Επαλήθευσε τον λογαριασμό σου
2. Κάνε μια Κατάθεση
3. Στείλε μας email με τίτλο "ΚΕΡΚΙΔΑ Ειδική Προσφορά 100% & Gift+" στο [email protected] γράφοντας το κινητό σου τηλέφωνο & το ACS courier της προτίμησης σου για το πακέτο δώρων.

Ισχύουν όροι και προυποθέσεις: 100% και GIFT+.

Αγώνας Επιλογή Απόδοση
Λανούς-Κολόν Σαντα Φε
1 & under 2,5 goal
2.95
Αλιάνσα Λίμα - Ρεάλ Γκαρσιλάσο
1 & over 2.5 goal
2.40
Συνολική Απόδοση
7.08