ΑΕΛ-Απόλλων/Σχόλια και προβλέψεις παικτών (Μέρος Β')

Close
ΑΕΛ-Απόλλων/Σχόλια και προβλέψεις παικτών (Μέρος Β')

Επιμέλεια: Φυτούλα Μωυσέως

Η αναμέτρηση της ΑΕΛ απέναντι στον Απόλλωνα αναμφίβολα είναι το ματς της αγωνιστικής. 

ΑΕΛ-Απόλλων: 7 Κύπριοι παίκτες προβλέπουν για το Λεμεσιανό ντέρμπι

Το φίλαθλο κοινό των δύο ομάδων αδημονεί για το παιχνίδι της Δευτέρας(15/2) και η ιστοσελίδα μας σας παρουσιάζει σχόλια και προβλέψεις από τέσσερις ποδοσφαιριστές της Β΄ κατηγορίας.

Ανδρέας Σταύρου (Άρης): "Εγώ έπαιξα και στις δύο ομάδες. Πάντα τα παιχνίδια ΑΕΛ- Απόλλων είναι αμφίρροπα. Χωρίς τον κόσμο δεν θα είναι το ίδιο. Πάνε για πρωτάθλημα και οι δύο ομάδες φέτος και εχει χρόνια να συμβεί αυτό. Θα θέλαμε να ήταν κατάμεστο το γήπεδο, να μυρίσει ντέρμπι. Ο Απόλλωνας έχει την καλύτερη επίθεση, η ΑΕΛ είναι μια δυνατή και συμπαγής ομάδα με καλό προπονητή στον πάγκο της. Πιστεύω το σκορ θα είναι στενό, αλλά λόγω της επιθετικότητας του Απόλλωνα βλέπω το σκορ 2-1 υπέρ του".

Βαλάντης Καπαρτής (ΠΑΕΕΚ): "Ο Απόλλωνας είναι καλύτερη ομάδα και πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει. Εξαρτάται από την ευστοχία που θα έχουν οι επιθετικοί του  γιατί δημιουργούν πολλές ευκαιρίες. Η ΑΕΛ είναι ομάδα του προπονητής της και της τεχνικής ηγεσίας, φαίνεται πόσο καλή δουλειά κάνουν. Αναμένω ένα παιχνίδι σκληρό, με πολλές μονομαχίες, που δεν θα πάει τόσο στην ποιότητα αλλά στο πάθος. Βλέπω νίκη του Απόλλωνα με 2-1".

Ανδρέας Κυπριανού (Διγενής Μόρφου): "Θεωρώ πως θα είναι ανοιχτό παιχνίδι παρά την κρισιμότητα του αγώνα. Είναι κρίμα που δεν θα υπάρχει κόσμος γιατί θα ήταν μια μεγάλη γιορτή για την ποδοσφαιρική Λεμεσό. Εύκολα ή δύσκολα βλέπω τον Απόλλωνα να κερδίζει".

Μάρκος Μιχαήλ (Οθέλλος): "Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες για τον λόγο ότι είναι κοντά στην βαθμολογία. Δίνω ένα προβάδισμα στον Απόλλωνα  γιατί οι μεταγραφές του Ιανουαρίου, θα βοηθήσουν για να πάρει το πρωτάθλημα. Βλέπω νίκη του Απόλλωνα με σκορ 2-1".