Απόφαση για απεργία (Ανακοίνωση ΠΑ.Σ.Π)

Απόφαση για απεργία (Ανακοίνωση ΠΑ.Σ.Π)

Μέσω ανακοίνωσης ο ΠΑΣΠ στηρίζει την απόφαση των ποδοσφαιριστών της Ολυμπιάς Λυμπιών που απεργούν.

Αναλυτικά:

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών στηρίζει τη διαμαρτυρία των ποδοσφαιριστών της Ολυμπιάς Λυμπιών που αποφάσισαν να κατέλθουν σε απεργία μέχρι η διοίκηση εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους ίδιους. Σε γραπτή τους τοποθέτηση, την οποία υπογράφουν οι ποδοσφαιριστές, αναφέρουν:

«Εμείς, οι ποδοσφαιριστές του σωματείου Ολυμπιάς Λυμπιών θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι από σήμερα αποφασίσαμε να κατέλθουμε σε απεργία μέχρι νεωτέρας, για τον λόγο ότι το σωματείο μας αμελεί και παραλείπει να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις του που προκύπτουν τόσο από τα συμβόλαια των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών του, όσο και γενικότερα τις υποχρεώσεις του βάσει των Κανονισμών της ΚΟΠ τόσο προς τους επαγγελματίες όσο και προς τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του».

Ο ΠΑ.Σ.Π. καλεί τη διοίκηση της Ολυμπιάς Λυμπιών να κατανοήσει τη δύσκολη θέση των ποδοσφαιριστών και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της βρίσκοντας ουσιαστικές λύσεις που θα εξυπηρετούν τις αυτονόητες απαιτήσεις των τελευταίων. Είμαστε βέβαιοι ότι θα βρεθούν οι σωστές λύσεις εφόσον οι συζητήσεις γίνουν μέσα σε πνεύμα συνεργασίας και σεβασμού.

*Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ