ΔΗΛΩΣΕΙΣ: “Σκέψεις να φύγουμε από το γήπεδο”

Close
ΔΗΛΩΣΕΙΣ: “Σκέψεις να φύγουμε από το γήπεδο”

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας kerkida.net παραχώρησε ο Γενικός Γραμματέας της ΑΕΖ, Χρίστος Χρίστου.

Για το θέμα του γηπέδου… “ Υπάρχουν σκέψεις να φύγουμε από το κοινοτικό Ζακακίου λόγο του ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κανένα από τούς αρμόδιους φορείς για βελτίωση του κοινοτικού σταδίου. Πέρσι το καλοκαίρι ξοδέψαμε €20000 για βελτιωτικά έργα στο στάδιο και άλλες €15000 για συντήρηση ,επαναφορά του  χορτοτάπητα”.

Για την επανασπορά… “Ήδη είμαστε σε επαφές με άλλες κοινότητες και πράγματι ενδιαφέρονται για να δηλώσουμε έδρα τα στάδια τούς αλλά το οικονομικό είναι μεγάλο”.

“Είμαστε η μοναδική κοινότητα που έχουμε Λιμάνι, My Mall και τώρα  Casino και δεν μπορούν οι αρμόδιοι του χωριού να μαζέψουν λεφτά να συντηρούν ολοκληρωτικά το Γήπεδο τους.Η πιο μικρή κοινότητα και φτωχή μπορεί αναλαμβάνει την συντήρηση τού σταδίου της”.

"Είμαστε η ΑΕΖ είμαστε η μοναδική ομάδα του λιμανιού μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Κύπρου δεν αξίζουμε αυτή την αδιαφορία. Δεν ζητούμε λεφτά όπως δίνουν άλλες κοινότητες στα σωματεία τούς αλλά ζητούμε το αυτονόητο να αναλάβετε τις ευθύνες σας στα πόστα που κατέχετε".

Αντρέας Ροκόπος