Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες (16/4)

Close
Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες (16/4)

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 διαφοροποιήθηκε ο Πειθαρχικός Κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ως ακολούθως:

Ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες, να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή. 

Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Με βάση την πιο πάνω αλλαγή και μετά από επιστολές σωματείων της, η ΚΟΠ ενημερώνει:

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ Στέφανος Μιχαήλ θα εκτίσει την ποινή του στην 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΙΛ Λύσης Χρύσανθος Μάτζαλος και Κωνσταντίνος Τσούπρος θα εκτίσουν την ποινή τους στην 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Αραδίππου Tawonga Chimodji θα εκτίσει την ποινή του στην 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ξυλοτύμπου Χρίστος Χατζηπασχάλης θα εκτίσει την ποινή του στην 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αλκής Ορόκλινης Αλέξανδρος Θεοχάρους θα εκτίσει την ποινή του στην 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ακρίτα Χλώρακας Αγαθόκλης Πολύζος θα εκτίσει την ποινή του στην 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Οθέλλου Σωτήρης Φιάκκας και Ανδρέας Βασιλείου θα εκτίσουν την ποινή τους στην 31η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα Ανδρέας Χατζηκωνσταντής θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Αστρομερίτη Χριστόφορος Ξενοφώντος θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ο Κορμακίτης Βασίλης Τζακίδης θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Γερολάκκου Σοφοκλής Θεοδώρου θα εκτίσει την ποινή του στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Πέγειας Πόλυς Φιλίππου και Χαράλαμπος Μιχαήλ θα εκτίσουν την ποινή τους στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.