Φεύγει... με την επιτυχία δύο σερί ανόδων

Φεύγει... με την επιτυχία δύο σερί ανόδων

Ο αμυντικός της ΑΕΖ Κωνσταντίνος Κυριάκου μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τις δύο πετυχημένες χρονιές στο Ζακάκι, σχολίασε τη προσωπική του πορεία ενώ αναφέρθηκε και στον σημερινό τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ομόνοια.

Δείτε αναλυτικά:

Το σχόλιο σου για την φετινή χρονιά:

"Η φετινή σεζόν ήταν συναρπαστική, με έντονο ανταγωνισμό και απρόβλεπτα αποτελέσματα. Κάθε αγώνας έφερνε νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για ανάπτυξη. Ως ποδοσφαιριστής, αισθάνομαι τιμή που ήμουν μέλος μιας τόσο δυναμικής ομάδας και είμαι πολύ περήφανος που καταφέραμε να ανέβουμε στην πρώτη κατηγορία."

Τι πιστεύεις ότι συντέλεσε στην επιτυχία για δύο συνεχόμενες ανόδους;

"Για να καταφέρεις το οτιδήποτε στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να βάζεις στόχους από την αρχή της σεζόν και να ακολουθείς τις οδηγίες του προπονητή.  Εμείς αυτό πράξαμε από την τρίτη κατηγορία μέχρι και την πρώτη κατηγορία που ανεβήκαμε φέτος. Υπήρχε άψογη συνεργασία μεταξύ των ποδοσφαιριστών και της διοίκησης και γι’ αυτό και σήμερα φτάσαμε σαν ομάδα εκεί που μας αξίζει γιατί στην τελική τίποτα δεν είναι τυχαίο και είναι όλα αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και συνεργασίας."

Για την προσωπική σου πορεία στην ΑΕΖ:

"Τα συναισθήματά από την αρχή μέχρι και σήμερα είναι αμέτρητα, με πάρα πολλές συγκινήσεις και χαρές.  Μέσα σε δύο χρονιές, δύο άνοδοι είναι κάτι πολύ όμορφο για κάθε ποδοσφαιριστή και κρατάμε πάντα τα θετικά. Προσωπικά νιώθω πάρα πολύ περήφανος για τον εαυτό μου για εδώ που έχω φτάσει μέχρι σήμερα, με σκληρή δουλειά και πίστη στον εαυτό σου μπορείς να καταφέρεις τα πάντα."

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

"Δυστυχώς ή ευτυχώς το όμορφο ταξίδι με την ΑΕΖ έφτασε στο τέλος του μετά από συνάντηση που είχα με τον προπονητή.  Κάθε απόφαση είναι σεβαστή. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για τα δύο χρόνια εμπιστοσύνης και τον προπονητή για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν! Και γιατί όχι ίσως στο μέλλον να δουλέψουμε ξανά μαζί!

Ποια ήταν η πιο όμορφη στιγμή και ποια η πιο άσχημη που θυμάσαι στα δύο χρόνια στην ΑΕΖ;

"Είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν καλές και κακές στιγμές στο ποδόσφαιρο. Μια από τις κακές ήταν αυτή που είχα τραυματιστεί στην φετινή χρονιά και δεν μπορούσα να είμαι στο πλάι της ομάδας μου για λίγο χρονικό διάστημα και νομίζω αυτό είναι το χειρότερο για τον κάθε ποδοσφαιριστή.  Όσο για τις καλές στιγμές είναι πολύ δύσκολο να επιλέξω μόνο μία αφού ήταν αμέτρητες.  Μπορώ να πω πολλές, αλλά θα επιλέξω την κάθε φορά που η ομάδα ανέβαινε κατηγορία γιατί ήταν σαν λύτρωση και δικαιοσύνη για όλα αυτά που δουλεύαμε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Το σχόλιο σου για τον σημερινό τελικό Κυπέλλου ΑΕΛ-Ομόνοια;

"Είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας με δύο ιστορικές ομάδες όπως είναι η ΑΕΛ και η Ομόνοια. Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνιστεί σε αυτό τον αγώνα πόσο μάλλον που είναι και τελικός Κυπέλλου. Εύχομαι καλή επιτυχία στις δύο ομάδες και ελπίζουμε να δούμε ένα καλό αγώνα με πάθος και θέληση για την κατάκτηση του κυπέλλου."

ξξξ

*Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

Γρηγορία Φραντζή