Η κορυφαία εντεκάδα στη Β΄Κατηγορία

Η κορυφαία εντεκάδα στη Β΄Κατηγορία

Σε μία όμορφη εκδήλωση, γεμάτη πλούσια συναισθήματα, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών, βράβευσε τους πρωταγωνιστές της Β’ Κατηγορίας.

Τα «PASP BEST 11 B’ DIVISION 2022/23» έχουν καταστεί θεσμός αφού στόχος του ΠΑ.Σ.Π. κάθε χρόνο είναι να ανταμείβει την αθλητική αριστεία σε ένα πρωτάθλημα που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και γι’ αυτό αξίζουν διπλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Την εκδήλωση μετέδωσε σήμερα το Digital TV μέσω της εκπομπής «Στην Κερκίδα» με παρουσιαστή τον Πάνο Λάρκο.

Στην κορυφαία ενδεκάδα, συμπεριλαμβάνονται τρεις ποδοσφαιριστές του πρωταθλητή Οθέλλου, από δύο έχουν η Ομόνοια 29ης Μαΐου, η ΑΕΖ και ο Εθνικός και από έναν η Πέγεια 2014 και η Ομόνοια Αραδίππου. 

Σε σύστημα 4-3-3, ο Μιχάλης Παπαστυλιανού (Ομόνοια 29ης Μαΐου) βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, αριστερός οπισθοφύλακας είναι ο Σωτήρης Φιάκας (Οθέλλος), δεξιός ο Μάριος Περατικός (Εθνικός Άχνας), ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συνθέτουν οι Ανδρέας Φραγκέσκου (ΑΕΖ) και Κωνσταντίνος Καστάνας (Οθέλλος). Στη μεσαία γραμμή, πήραν θέση οι Αδάμος Ανδρέου (Ομόνοια 29ης Μαΐου) και Curtis Yebli (ΑΕΖ), πιο μπροστά τους σε ρόλο οργανωτή είναι ο Habib Oueslati (Πέγεια 2014), ενώ τον επιθετικό Marijan Suto (Οθέλλος), πλαισιώνουν από αριστερά ο Σέργιος Αβραάμ (Ομόνοια Αρ.) και από δεξιά ο Vander Vieira (Εθνικός Άχνας).

vreabvef

ΔΕΙΤΕ την εκπομπή: 

Την εκπομπή "Στην Κερκίδα" φέρνει κοντά σας η Ελληνική Τράπεζα

k