Με 300 ή 150 φιλάθλους οι αγώνες (Μικρές κατηγορίες)

Close
Με 300 ή 150 φιλάθλους οι αγώνες (Μικρές κατηγορίες)

Αναλυτικές οδηγίες από την ΚΟΠ για το θα ισχύει στους Αγώνες Β΄Κατηγορίας, Γ΄Κατηγορίας, Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ και του Πρωταθλήματος DIMCO Γυναικών.

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Όλα τα στάδια που θα φιλοξενήσουν αγώνες Πρωταθλήματος ή Κυπέλου, των πιο πάνω Κατηγοριών θα πρέπει να προκαθορίσουν άτομο που θα εκτελεί με αρμοδιότητα Διαχειριστή του χώρου κατά τη διάρκεια αγώνα και ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας και καλών πρακτικών στο χώρο. Το άτομο αυτό θα πρέπει να δηλωθεί στη ΚΟΠ το αργότερο μέχρι την 20η Ιουλίου 2020 με σχετική
επιστολή.

Για τους αγώνες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου των πιο πάνω κατηγοριών θα επιτρέπεται η παρουσία μόνο 300 φιλάθλων με την προϋπόθεση ότι τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο με προπώληση και θα λαμβάνουν τα πιο κάτω μέτρα. Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα διάθεσης των εισιτήριων μόνο μέσω προπώλησης, τότε ο μέγιστος αριθμός θεατών αυτομάτως μειώνεται σε 150.

1. Να καταγράφουν όλους τους φιλάθλους σε ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο. Στον κατάλογο θα πρέπει να καταγράφεται το Όνομα, αριθμός ταυτότητας και τα στοιχεία επικοινωνίας του κάθε ατόμου. Ο Κατάλογος αυτός θα φυλάσσεται από τις αρχές του Σταδίου για τουλάχιστον 60 μέρες και μετά θα καταστρέφεται.

2. Να υπάρχει ενημέρωση του κοινού όπως διατηρούν τουλάχιστον 2 μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλο.

3. Θα τηρούνται όλα όσα αναφέρονται στους κανονισμούς για τα γήπεδα Α Κατηγορίας.