Σήμερα, κρίνεται ο τίτλος και 2 εισιτήρια για τα... σαλόνια! (Τα σενάρια)

Σήμερα, κρίνεται ο τίτλος και 2 εισιτήρια για τα... σαλόνια! (Τα σενάρια)

Mε τρεις αγώνες στις 16:30 (LIVE Kerkida.net) ρίχνει... αυλαία το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας. Τρία ματς για το 1ο γκρουπ. Ο Οθέλλος είναι η μοναδική ομάδα που έχει εξασφαλίσει την άνοδο και θέλει να επιστρέψει στην Α΄ με τη ταμπέλα του πρωταθλητή για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, καθώς ψάχνει 1 βαθμό στο εντός έδρας ματς με την Ομόνοια 29Μ.

ΑΕΖ και Εθνικός Άχνας έχουν τον πρώτο λόγο για να εξασφαλίσουν τα άλλα δύο εισιτήρια για τα... σαλόνια της πρώτης κατηγόριας.

Η ΑΕΖ χρειάζεται 1 βαθμό εντός έδρας κόντρα στην (αδιάφορη) Ομόνοια Αραδίππου και ο Εθνικός χρειάζεται νίκη επίσης εντός έδρας με αντίπαλο την (αδιάφορη) Πέγεια.

Για να ανέβει στην Α΄ Κατηγορία η Ομόνοια 29Μ πρέπει να κερδίσει τον Οθέλλο και ταυτόχρονα να ηττηθεί η ΑΕΖ ή να μην νικήσει ο Εθνικός.

Στο σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας, Εθνικός Άχνας, Ομόνοια 29Μ και ΑΕΖ, ΔΕΝ ανεβαίνει στην Α΄ η ομάδα του Ζακακίου. Η Ομόνοια 29Μ υπερτερεί στην ισοβαθμία και με ΑΕΖ και με Εθνικό.

enter " "

enter " "

Όσον αφορά στο β΄ γκρουπ, ολοκληρώθηκε χθες, με την Αναγέννηση Δερύνειας να συνοδεύει την Ολυμπιάς στην Γ΄ Κατηγορία. Η Αλκή διαγράφεται από το μητρώο της ΚΟΠ.

enter " "

enter " "

*Το κείμενο περιλαμβάνει διαφημιστικό περιεχόμενο εκ μέρους της Bet On Alfa | 18+ |Θέσε τα όριά σου | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ