Νέο... ντεμαράζ ανακοινώσεων

Close
Νέο... ντεμαράζ ανακοινώσεων

Άλλες τρεις ανανεώσεις στον Αχυρώνα.

Το Δ.Σ. του ΑΧΥΡΩΝΑ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ ανακοινώνει τα πιο κάτω: 

«Τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές με πολύ σημαντική προσφορά  κατά την περσινή ποδοσφαιρική χρονιά συμφώνησαν και συνεχίζουν στην ομάδα μας. Συγκεκριμένα έδωσαν τα χέρια και συνεχίζουν:
•    ο εκ των αρχηγών της ομάδας Κυριάκος Στυλιανού, γέννημα θρέμμα του ΑΧΥΡΩΝΑ, ένας ποδοσφαιριστής «πολυεργαλείο» για τον προπονητή του αφού η ποιότητά του του επιτρέπει να αγωνίζεται σε 5-6 διαφορετικές θέσεις δίνοντας λύσεις στον προπονητή του.
•    ο έμπειρος τερματοφύλακας Ανδρέας Λοίζου που είχε μια καταπληκτική χρονιά με  30 συμμετοχές και αμέτρητες καθοριστικές επεμβάσεις στο ενεργητικό του και που εμπνέει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια και  
•    ο γκανέζος κεντρικός αμυντικός Daniel Mensah με τα απίστευτα σωματικά προσόντα και το σχεδόν αλάνθαστο παιχνίδι του ο οποίος και στα 28 παιχνίδια που αγωνίστηκε ήταν στους διακριθέντες.
Ευχόμαστε στους τρεις ποδοσφαιριστές μας να έχουν μια ακόμα καλύτερη χρονιά το 2021-2022 αγωνιζόμενοι με την ομάδα που τόσο πολύ αγαπούν.

Από την ομάδα μας αποχωρεί ο τερματοφύλακας Λάζαρος Στρατής, που ήταν μαζί μας τα τελευταία δύο χρόνια και που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας στη Β’ Κατηγορία τη χρονιά 2019-2020. Ευχαριστούμε τον Λάζαρο που ήταν η ψυχή της ομάδας και που έδινε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι που αγωνίστηκε. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και μόνο επιτυχίες για το μέλλον.