"Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερο"

"Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερο"

Ο μεσοεπιθετικός του Αχυρώνα Λιοπετρίου, Κώστας Σεμερτζίδης μίλησε στην ιστοσελίδα μας.

Ο πολύπειρος άσος βοήθησε σημαντικά στην πορεία του Αχυρώνα όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας με δέκα γκολ σε 25 συμμετοχές.

Ο αρχηγός υπόγραψε νέο συμβόλαιο και ετοιμάζεται για την έβδομη σερί χρονιά στο Λιοπέτρι.

Διαβάστε όσα δήλωσε:

Ένα σχόλιο για την χρονιά που πέρασε και την πορεία της ομάδας:

"Η χρόνια ήταν άκρως επιτυχημένη μιας και νεοφώτιστη ομάδα καταφέραμε σχετικά εύκολα την παραμονή μας στην κατηγορία απέναντι σε παρά πολύ καλές ομάδες."

Για την προσωπική σου πορεία:

"Η πορεία μου στην ομάδα κρίνεται από τα αποτελέσματα.  Η περσινή χρόνια ήταν η καλύτερη μου χρόνια στην ομάδα όντας πρώτος σκόρερ που με τιμά αφάνταστα συνδυάζοντας και την παραμονή της ομάδας για άλλη μια χρόνια στην Β' κατηγορία.  Νομίζω όλα αυτά τα χρόνια έχω δώσει τα πάντα στην ομάδα και έχω πάρει πολλά και το κυριότερο την εκτίμηση και την αγάπη των ανθρώπων του Λιοπετρίου."

Πως σου φαίνεται το ποδόσφαιρο στη Κύπρο;

"Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο χρόνο με το χρόνο γίνεται καλύτερο και έχει περιθώρια να φτάσει εκεί που πρέπει.  Δυνατά πρωταθλήματα με ιστορικές ομάδες...  ομάδες με κόσμο και μερικά πανέμορφα γήπεδα που χαίρεσαι να παίζεις.  Η ΚΟΠ και οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο τις μικρές κατηγορίες γιατί αξίζουν τον σεβασμό των ανθρώπων που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο."

Για την ανανέωση σου με τον Αχυρώνα:

"Δέθηκα με την ομάδα και με τους ανθρώπους εδώ και όπως έχω πει... εδώ θα κρεμάσω τα παπούτσια μου όταν έρθει η ώρα."

Για τους στόχους της νέας σεζόν:

"Στόχος της ομάδας μας θα είναι όπως και πέρσι, όσο το δυνατόν γρηγορότερα να αποφύγουμε τις περιπέτειες και να απολαύσουμε ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή μας για άλλη μια χρονιά στη Β' κατηγορία."

φδσ

Γρηγορία Φραντζή