Καταγγέλλει Φελλά ο Ακρίτας/ "Ανήκει στο θέατρο του παραλόγου"

Close
Καταγγέλλει Φελλά ο Ακρίτας/ "Ανήκει στο θέατρο του παραλόγου"

Σε καταγγελία του ρεφ Κωνσταντίνου Φελλά θα προχωρήσει ο Ακρίτας Χλώρακας όπως γνωστοποίησε μέσα από ανακοίνωση του, μετά το χτεσινό παιχνίδι της ομάδας απέναντι στην Καρμιώτισσα.

📄 Στα 50 χρόνια ζωής του το Σωματείο του Ακρίτα Χλώρακας ουδέποτε έφερε ένσταση ή διαμαρτυρηθηκε για τις δεκάδες φορές που έχει αδικηθεί απο αποφάσεις διαιτητών ακόμα κι αν αυτά τα λάθη ήταν σε πολύ κρίσιμες στιγμές για την ομάδα μας. Αυτό όμως που είδαμε χθες ανήκει στο θέατρο του παραλόγου. Ο διαιτητής παίρνει μια ξεκάθαρα λανθασμένη απόφαση όντας λίγα βήματα μακριά απο την επίμαχη φάση, στην οποία και υποθετικά να θεωρούσαμε πως υπάρχει παράβαση, που δεν υφίσταται, θα ήταν τουλάχιστον εκτός περιοχής. Όλα αυτά σε ένα τηλεοπτικό αγώνα, κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι θα γινόταν αν το παιχνίδι αυτό όπως τα πλείστα της Β' Κατηγορίας δεν ήταν τηλεοπτικό.

Συνοψίζοντας τα πιο πάνω, το Σωματείο μας θα προβεί σε άμεση καταγγελία του συγκεκριμένου διαιτητή και θα διατηρήσει αυτήν την πολιτική σε κάθε αγώνα όπου θα δέχεται παράλογες και άδικες εναντίον του αποφάσεις. 
Δ.Σ ΑΚΡΙΤΑ ΧΛΩΡΑΚΑΣ