ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ στήριξης στην διοίκηση από τους παίκτες

Close
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ στήριξης στην διοίκηση από τους παίκτες

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Αλκής μέσω της οποίας εκφράζουν την στήριξη τους στον πρόεδρο, Γιώργο Κουττούκη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ 

Ως Ποδοσφαιριστές του Σωματείου ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ, μετά τα πρόσφατα γεγονότα που είδαν το φως της δημοσιότητας, επιθυμούμε να εκφράσουμε την απόλυτη στήριξη μας προς τον Πρόεδρο της ομάδας μας, κύριο Γιώργο Κουττούκη, ο οποίος καθημερινά αγωνίζεται προς το συμφέρον της ομάδας και αποδεικνύει ότι είναι αντάξιος των προσδοκιών μας.

Καλούμε όλους τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα το έργο μας και γι’ αυτό τους ευχαριστούμε, να σταθούν δίπλα στο Σωματείο, στον Πρόεδρο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μόνο ενωμένοι, σαν μια γροθιά, μπορούμε να υλοποιήσουμε τους αρχικούς μας στόχους και να επιτύχουμε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Δυστυχώς, με τα νέα μέτρα που έλαβε η Κυβέρνηση κατά του Covid-19, δεν μας επιτρέπεται να συμμετέχουμε στους αγώνες του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Ανδρών. Ευελπιστούμε ότι, οι δύσκολες μέρες της πανδημίας θα περάσουν σύντομα και θα ξαναβρεθούμε στο γήπεδο για να απολαύσουμε αυτό το άθλημα που όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε.